(Re)treat yourself!

We hopen dat jij en je familie onder gezonde omstandigheden verkeren in deze tijd waarin we nog steeds te maken hebben met het Coronavirus. Wie had dat 1,5 jaar geleden gedacht dat we nu nog in deze situatie zouden zitten he?! Misschien maar beter dat we dat niet van te voren wisten… Wij proberen in ieder geval in het moment te leven, te genieten van wat en wie we om ons heen hebben. Daarnaast zijn wij achter de schermen druk bezig met het organiseren van leuke activiteiten en retreats. We hopen jou in deze blog net zo enthousiast te maken als wij zelf hierover zijn. Voor ons zijn deze retreats als het ware cadeautjes om op te laden, bij te komen, en te genieten. Voel jij ook deze behoefte, lees dan snel verder…we zullen onze retreats voor jou op een rijtje zetten 😉

Heb je vooral behoefte aan rust, tot jezelf komen en naar binnen keren? We nodigen je van harte uit op deze inspirerende reis naar innerlijke rust. Van 10-12 december vindt ons jaarlijkse stilteweekend plaats in Domburg. Een fijne omgeving waar je al je zorgen even lost kunt laten. Het Yogabee Retreat Centre waarin we verblijven is ruim opgezet en heeft ook een saua en binnenzwembad waar je gebruik van mag maken. We beginnen in de ochtend met een heerlijke easy yoga flow en in de avond kom je helemaal tot rust in een yin les. Bij droog weer maken we een stiltewandeling, maar je bent ook helemaal vrij om uit te waaien op het strand of te genieten van de geluiden van de zee. Gun jij jezelf dit cadeau?

Boek nu

Wil jij ook het beste uit jezelf en het leven halen, maar zie je soms door de bomen het bos niet meer? PoYoMi Center nodigt je uit om aan het Inner Bliss retreat deel te nemen. Ga mee genieten in een heerlijk landhuis in Castricum, op loopafstand van zee. Met iedere dag heerlijke yogalessen en meditaties die je terug brengen naar jezelf. Dit retreat vindt plaats van Donderdag 31 maart t/m zondag 3 april 2022. Vier heerlijke dagen waarin je kunt genieten; dompel je onder in yoga, meditatie, wandelingen, zon, zee en strand, of lees dat boek wat je al een jaar probeert te lezen. Daarnaast bevat dit retreat nog een bijzondere special.

Verminder stress, vermoeidheid en onmacht uit je leven en maak plaats voor kracht, plezier en rust. Met het Inner Bliss retreat word jij (weer) het stralende middelpunt van jouw leven!

Boek nu

Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken? Ga dan mee naar ‘samen de verdieping in’. Van 29 april t/m 1 mei gaan we ook met dit retreat naar Yogabee in Domburg. We verblijven in het het mooie, nieuwe farmhouse en prachtige glampingtenten tot onze beschikking hebben. Allen rustig gelegen op een prachtige locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). Het farmhuis heeft een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer en sfeervol ingerichte kamers. Tegenover het farmhouse staat een splinternieuwe, ruime yogastudio met openslaande deuren die weids uitzicht biedt op de omliggende groene velden. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Ook is er een saunacomplex op loopafstand. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy vegan food én… een ontdekkingsreis naar jezelf. Door de hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en ‘ik’ terug te vinden? Om weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen na een yoga retraite. Weer te voelen waar het echt om gaat!

Boek nu

En dan last, but not least…onze topper wat ons betreft. In mei 2022 kun je met ons mee op  het Cosmic Gangster retreat naar IBIZA. Een retreat op Ibiza is een feest, voor je lichaam, geest en voor je ziel. Het is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar verstilling, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Na een retreat voel je je verjongd, ontspannen en velen ervaren een persoonlijke transformatie. Wie wil dat nou niet?

Dit retreat staat helemaal in het teken van jou! Geniet van de opkomende zon tijdens een ochtend yogasessie, waai uit tijdens een strandwandeling, boek een heerlijke massage of bezoek de hippiemarkt. Er is tijdens dit retreat genoeg tijd om tot jezelf te komen en te reflecteren. Waan mee in de vrije spirit die over het eiland waait…RELAX!

Je verblijft tijdens dit retreat op een prachtige, luxe en unieke locatie in het noordwesten van Ibiza. De Finca ‘Planetas’ bevindt zich op een heuvel, dus het biedt een spectaculair panoramisch uitzicht op het landschap en de zee.

Het is een groot en gezellig huis waar je heerlijk kunt vertoeven. De finca heeft meerdere terrassen waar je de zonsopgang kunt bewonderen. In de middag kun je lekker relaxen aan het prive zwembad. Daarnaast beschikt het over een open haard, waar je ’s avond gezellig kunt napraten over hoe je de dag hebt beleefd.

Inspireer jezelf met deze 6-daagse reis. Kom weer tot inzicht waar jouw behoeftes en empowerment liggen. Laat je ambitie en al het ‘moeten’ thuis, zodat je geniet van elk moment.

Boek nu