Tarieven & Lidmaatschap

Wij hopen je natuurlijk te mogen verwelkomen in onze studio. Wil je lid worden? Download hier het inschrijfformulier 2024 en stuur retour naar info@poyomicenter.nl. Verandering vraagt commitment, daarom is de minimale duur van een lidmaatschap 6 maanden. Jezelf de tijd geven om echt te ervaren wat de lessen met je doen en als een soort ‘stok achter de deur’. De incasso is achteraf, met een opzegtermijn van 1 maand.

Wijzigingen of stopzetten van je membership kan alleen per mail naar info@poyomicenter.nl

power-yoga-mindfulness-center-waalwijk-lidmaatschap
Lidmaatschap exclusief HOT-lessen per 1 januari 2024
Proefles € 17,- (kun je 1x aankopen)
Losse les € 19,50
1x per week € 46,50
2x per week € 58,00
Onbeperkt € 74,50

Zwangerschapsyoga 10 lessen € 172,50, inclusief optionele partnerles. Je kunt alleen de zwangerschapslessen volgen met een strippenkaart. Heb je al een lopend abonnement bij PoYoMi dan zetten we die tijdelijk on hold. Op die manier kun je de factuur declareren bij je zorgverzekeraar.

Lidmaatschap inclusief HOT-lessen per 1 januari 2024
HOT Proefles € 19,50 (kun je 1x aankopen)
Losse HOT les € 22,-
1x per week € 51,50
2x per week € 69,50
Onbeperkt € 85,-

*Bungee Super Fly en Aerial yoga vallen ook onder het HOT-abonnement

Stel je eigen rooster samen.

Een membership zonder HOT geeft je toegang tot de bokszaktraining en de dinsdagavond ‘easy body & core flow’. Alle andere lessen vallen onder het HOT abonnement.

Op basis van beschikbaarheid in de lessen kun je zelf je rooster samenstellen en zit je niet vast aan 1 (soort) les of tijdstip. Je bent vrij om het aantal lessen binnen jouw membership te verdelen over de maand zoals jij het wil.