Yoga weekend

//Yoga weekend
Yoga weekend2020-07-20T12:17:26+00:00

Ga mee naar een heerlijke yoga retraite op een sfeervolle plek

Net als elk mens heb je soms behoefte aan rust. Helaas is onze maatschappij daar niet meer echt op ingericht. We rennen van de ene uitdaging naar de andere. Rennen van ontmoeting naar ontmoeting. Vraag jij je weleens af hoe je tussen al je drukke activiteiten door ook nog tijd voor jezelf overhoudt? Je hebt zoveel ‘ballen’ in de lucht te houden… Hoe zou het zijn om eens een weekend of week lang alle aandacht aan jezelf te mogen besteden? Om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen? Power Yoga Mindfulness Center biedt regelmatig de ruimte om even alles los te laten, dat je weer ervaart wat écht belangrijk is in jouw bestaan. Ga je met ons mee op een heerlijke yoga retraite?

Laat het allemaal even bezinken
We organiseren met regelmaat retraite reizen. Heerlijk even alles loslaten.
Tijd voor jou…
Niet zorgen…
Alleen even voor jezelf…
Omdat jij dat verdient…
En wij jou graag alles uit handen nemen….

Tijd om jezelf weer helemaal op te laden. In ontspanning vind je de vitaliteit terug waarmee je je dagelijkse bestaan weer vol energie kunt hervatten.

power-yoga-mindfulness-center-yoga reis yogaretreat

De onderdelen van een retraite
Het yogaretraite wordt geleid door professionele yogadocenten met ervaring in mindfulness en meditatie. Mindfulness tools worden je de gehele retreat aangereikt voor een bewuster leven, waar ter wereld je ook bent. Om het verwenarrangement compleet te maken bereiden koks heerlijke, vegetarische en gezonde maaltijden en worden er specials georganiseerd zodat je bepaalde zaken anders zult ervaren dan je gewend bent tijdens je ‘gewone’ yogalessen. De retraite is erop ingericht dat je je zorgen even los kunt laten. Je reset als het ware je gedachten. Nieuwsgierig geworden naar deze ervaring? We kijken ernaar uit om jou je innerlijke rust te laten hervinden, en je een welverdiende oppepper te geven.

Inner Bliss yoga-, meditatie & beach retraite weekend in Castricum aan Zee

Ga mee genieten in een heerlijk landhuis in Castricum, op loop afstand van zee. Met iedere dag heerlijke yoga lessen en meditaties die je terug brengen naar jezelf. Met een kleine groep mensen verblijven we vlakbij zee. Of je nu ervaren bent of net begint met yoga, het Inner Bliss Retreat is geschikt voor iedereen dit tot rust wil komen. Laat je helemaal in de watten leggen, dompel je onder in yoga-, meditatie-, wandelingen-, zon-, zee- en strand. Ook inwendig kom je tot rust door de heerlijke Pure Vegan Food maaltijden gemaakt door onze top kok Frank.

Dit retreat is natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd. Hierdoor zijn er maar een beperkt aantal deelnemers die met ons mee kunnen. Geef jezelf dit geweldige retreat cadeau en boek snel! Je verdient het.

We ontvangen je in het schitterende, verstilde transitium ZeeVELD (Castricum); een historisch landhuis midden in het beschermde Noord-Hollandse Duinreservaat op loopafstand van de duinen en de Noordzee. In een fijne mix van yoga, meditatie, healthy food, rust, liefde en aandacht mag je loslaten wat jouw niet meer dient en de zaadjes van jouw inspanningen van de laatste tijd planten. Dompel je onder in rust, ruimte en natuur, laat het hedendaagse en alledaagse los, kom terug in het moment en voel jouw inner bliss.

Geniet tijdens het Inner Bliss yoga-, meditatie & beach retraite weekend van:

  • Dagelijks meerdere yogalessen (diverse yogavormen en combinaties daarvan zoals yin/yang yoga, yin yoga, (easy) vinyasa flow yoga. Soms met een “touch of” Kundalini yoga. Gegeven door ervaren yogadocenten en geschikt voor alle niveau’s.
  • Voldoende “me-time” om heerlijk de natuur in te gaan, een boek te lezen of om gewoon te zijn.
  • Meditaties en ademhalingsoefeningen.
  • Mindfulness.
  • Een coachgesprek met Leonie.
  • Drie keer per dag een heerlijke, veganistische maaltijd door Vegan topkok Frank en tussendoor healthy snacks.
  • Een stilte wandeling door de weidse natuur.
  • De liefdevolle ambiance, de historie en het karakter van de faciliteiten en kamers van ZeeVELD. Met de sfeervolle kapel als centraal middelpunt voor de yoga- en meditatiesessies.

Wij kijken er naar uit om je te ontvangen op ZeeVELD.

Yoga-, meditatie & beach retraite weekend “Inner Bliss” – ZeeVELD Castricum aan Zee

Vrijdag 14 augustus t/m zondag 16 augustus 2020 

Eenpersoonskamer EURO 420,-

Gedeelde tweepersoonskamer EURO 355,-

Genoemde prijzen zijn per persoon. ZeeVELD beschikt over 14 sfeervolle, comfortabele kamers met wastafel. Alle bedden zijn 1-persoonsbedden.

Beschikbare kamers: 4x 1-persoons, 7x 2-persoons

Het sanitair is gedeeld met 5 douches en 6 wc’s.

Voor meer informatie: info@poyomicenter.nl

Boek nu

* Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting

* vrijdagavond een maaltijd, zaterdag brunch en avondmaaltijd, zondag brunch. Alle maaltijden zijn veganistisch.
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/yinyang yoga. Soms met een touch of Kundalini yoga. Ervaring niet vereist.
* Meditaties

* Als het weer het toelaat heerlijke stilte wandeling
* coachinggesprek met Leonie
* Onbeperkt thee, koffie bij het ontbijt
* Tussendoortjes in de middag bij de thee

Exclusief:
* Vervoer
* Verzekering
* Annuleringsverzekering
* Eigen aankopen / extra consumpties

Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken?

Ga mee op ons heerlijke yogaweekend in Domburg

We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland). Dit is een prachtige, rustig gelegen locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). Het huis heeft een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer, prachtig ingerichte kamers. Naast een yogastudio heeft Yogabee een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een tennisbaan. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy (vega) food én… een ontdekkingsreis naar jezelf. Door de hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en ‘ik’ terug te vinden? Om weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen na een yoga retraite. Weer te voelen waar het echt om gaat!

Door mindfulness, meditatie en gevarieerde yogalessen, waarin we zowel met yin en slow yoga als met power yoga bezig zullen zijn, werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans. Je zult dankbaar zijn voor dit mooie cadeau aan jezelf en met hernieuwde energie en nieuwe inzichten het weekend afsluiten. We kijken ernaar uit dit heerlijke weekend met jou te mogen beleven.

Yoga weekend ‘Samen de verdieping in van yoga’ bij YogaBee in Domburg

Vrijdag 5 t/m 7 februari 2021

€425 Luxe kamer met eigen badkamer en ligbad
€400 Luxe kamer met eigen badkamer
€375 Luxe kamer met gedeelde badkamer
€350 Kamer met gedeelde badkamer

Genoemde prijzen zijn per persoon. Wil je met zijn drieën komen en op 1 kamer verblijven met elkaar? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.
Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Er zijn drie kamers met een eigen badkamer en vrijstaand ligbad en 2 kamers die een badkamer delen.

Boek nu

Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed)
* 2x ontbijt/2x lunch/2x diner (vegetarisch)
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/Ashtanga yoga). Ervaring niet vereist.
* Meditatie momenten
* 1x sound bath
* Onbeperkt thee, koffie bij het ontbijt
* Tussendoortjes in de middag bij de thee
* Gratis gebruik maken van binnenzwembad, sauna en tennisbaan
* Massage is optioneel, deze is apart bij te boeken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

Is een weekend niet lang genoeg?
Wanneer een weekend yoga en in Nederland blijven jou net niet geeft wat je nodig hebt of je wilt eens wat anders proberen ga dan met ons mee op één van onze langere en verre reizen.

Gepland zomer 2020: Yoga week Midi-Pyreneeën in Zuidwest-Frankrijk
Gepland najaar 2020: Yoga week Ibiza