Ga mee naar een heerlijke yoga retraite op een sfeervolle plek

 • SAMEN DE VERDIEPING VAN YOGA IN, DOMBURG: 25-27 juni ’21
 • INNERBLISS RETREAT, CASTRICUM: 30 april -2 mei ’21
 • IBIZA AWAKEN YOUR AUTHENTIC POWER RETREAT: 26 september -3 oktober ’21
 • THE SOUL JOURNEY, CASTRICUM: 14-20 juni ’21
 • DETOX YOUR MIND & SOUL, CASTRICUM: 26-29 juli ’21

Scroll naar beneden voor meer informatie over het retreat van jouw keuze, boek direct via de “boek nu” knop of mail ons voor meer informatie info@poyomicenter.nl

Net als elk mens heb je soms behoefte aan rust. Helaas is onze maatschappij daar niet meer echt op ingericht. We rennen van de ene uitdaging naar de andere. Rennen van ontmoeting naar ontmoeting. Vraag jij je weleens af hoe je tussen al je drukke activiteiten door ook nog tijd voor jezelf overhoudt? Je hebt zoveel ‘ballen’ in de lucht te houden… Hoe zou het zijn om eens een weekend of week lang alle aandacht aan jezelf te mogen besteden? Om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen? Power Yoga Mindfulness Center biedt regelmatig de ruimte om even alles los te laten, dat je weer ervaart wat écht belangrijk is in jouw bestaan. Ga je met ons mee op een heerlijke yoga retraite?

Laat het allemaal even bezinken
We organiseren met regelmaat retraite reizen. Heerlijk even alles loslaten.
Tijd voor jou…
Niet zorgen…
Alleen even voor jezelf…
Omdat jij dat verdient…
En wij jou graag alles uit handen nemen….

Tijd om jezelf weer helemaal op te laden. In ontspanning vind je de vitaliteit terug waarmee je je dagelijkse bestaan weer vol energie kunt hervatten.

power-yoga-mindfulness-center-yoga reis yogaretreat

De onderdelen van een retraite
Het yogaretraite wordt geleid door professionele yogadocenten met ervaring in mindfulness en meditatie. Mindfulness tools worden je de gehele retreat aangereikt voor een bewuster leven, waar ter wereld je ook bent. Om het verwenarrangement compleet te maken bereiden koks heerlijke, vegetarische en gezonde maaltijden en worden er specials georganiseerd zodat je bepaalde zaken anders zult ervaren dan je gewend bent tijdens je ‘gewone’ yogalessen. De retraite is erop ingericht dat je je zorgen even los kunt laten. Je reset als het ware je gedachten. Nieuwsgierig geworden naar deze ervaring? We kijken ernaar uit om jou je innerlijke rust te laten hervinden, en je een welverdiende oppepper te geven.

Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken?

25 – 27 juni 2021

Ga mee op ons heerlijke yoga retreat weekend in Domburg. We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland), waar we de villa en prachtige glampingtenten tot onze beschikking hebben. Beiden rustig gelegen op een prachtige locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). Het armhuis en de villa hebben een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer en sfeervol ingerichte kamers. Naast een yogastudio heeft Yogabee een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een tennisbaan. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy vegan food én… een ontdekkingsreis naar jezelf. Door de hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en ‘ik’ terug te vinden? Om weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen na een yoga retraite. Weer te voelen waar het echt om gaat!

Door gevarieerde yogalessen waar ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness ook onderdeel van uitmaken, werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans. De yogalessen bestaan vooral uit (een combinatie van) yin, easy vinyasa (flow) en yin/yang yoga soms met een touch of Kundalini. Je zult dankbaar zijn voor dit mooie cadeau aan jezelf en met hernieuwde energie en nieuwe inzichten het weekend afsluiten. We kijken ernaar uit dit heerlijke weekend met jou te mogen beleven.

Yoga weekend ‘Samen de verdieping in van yoga’ bij YogaBee in Domburg

Vrijdag 25 t/m 27 juni 2021

€450 p.p. voor een luxe gedeelde kamer met eigen badkamer en ligbad
€425 p.p. voor een luxe gedeelde kamer met eigen badkamer
€325 p.p. voor een met 3 personen gedeelde glampingtent met eigen sanitair

Genoemde prijzen zijn per persoon. Wil je met zijn drieën komen en toch op 1 kamer verblijven? Dat kan in enkele gevallen! Informeer naar de mogelijkheden.
Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt.

Boek nu

Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed) of in een glampingtent
* 2x ontbijt/2x lunch/2x diner (vegetarisch)
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/Ashtanga yoga). Ervaring niet vereist.
* Meditatie momenten
* 1x sound bath
* Onbeperkt thee, koffie bij het ontbijt
* Tussendoortjes in de middag bij de thee
* Gratis gebruik maken van binnenzwembad, sauna en tennisbaan
* Massage is optioneel, deze is apart bij te boeken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

(HER)ONTDEK JOUW INNERBLISS

30 april – 2 mei 2021

Wil jij ook het beste uit jezelf en het leven halen, maar zie je soms door de bomen het bos niet meer? PoYoMi Center nodigt je uit om aan het Inner Bliss retreat deel te nemen. Ga mee genieten in een heerlijk landhuis in Castricum, op loopafstand van zee. Met iedere dag heerlijke yogalessen en meditaties die je terug brengen naar jezelf. Met een kleine groep mensen, volgens de RIVM richtlijnen, verblijf je vlakbij zee. Of je nu ervaren bent of net begint met yoga, het Inner Bliss Retreat is geschikt voor iedereen dit tot rust wil komen. Laat je helemaal in de watten leggen, dompel je onder in yoga, meditatie, wandelingen, zon, zee en strand. Verminder stress en vermoeidheid en laat de onmacht in je leven plaats maken voor kracht, plezier en rust. Met het Inner Bliss retreat word jij (weer) het stralende middelpunt van jouw leven! Ook inwendig kom je tot rust door de heerlijke Pure Vegan Food maaltijden gemaakt door vegan topkok Frank.

Je verblijft in het schitterende, verstilde transitium ZeeVELD (Castricum): een historisch landhuis midden in het beschermde Noord-Hollandse Duinreservaat op loopafstand van de duinen en de Noordzee. In een fijne mix van yoga, meditatie, healthy food, rust, liefde en aandacht mag je loslaten wat jou niet meer dient en de zaadjes van jouw inspanningen van de laatste tijd planten. Dompel je onder in rust, ruimte en natuur, laat het hedendaagse en alledaagse los, kom terug in het moment en voel jouw inner bliss.

De liefdevolle ambiance, de historie en het karakter van de faciliteiten en kamers van ZeeVELD. Met de sfeervolle kapel als centraal middelpunt voor de yoga- en meditatiesessies.

Yoga weekend ‘(Her)ontdek jouw inner bliss’ in Transitium ZeeVELD, Castricum

Vrijdag 30 april t/m zondag 2 mei 2021

€475,- p.p. voor een 1-persoonskamer met eigen sanitair
€450,- p.p. voor een 1-persoonskamer met gedeeld sanitair
€425,- p.p. voor een gedeelde 2-persoonskamer met eigen sanitair
€395,- p.p. voor een gedeelde 2-persoonskamer met gedeeld sanitair
€850,- totaalprijs voor een 2-persoonskamer met eigen sanitair

Genoemde prijzen zijn per persoon. Het aantal kamers met eigen sanitair is beperkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Boek nu

Het arrangement is inclusief:
• 1 stiltewandeling (als het weer het toelaat)
• 2 overnachtingen
• Smoothie als ontbijt, 2 keer uitgebreide bruch en 2 keer diner (vegan)
• 3 yogalessen per dag (diverse yogavormen en combinaties daarvan zoals yin/yang yoga, yin yoga, (easy) vinyasa flow yoga. Soms met een “touch of” Kundalini yoga. Gegeven door ervaren yogadocenten en geschikt voor alle niveau’s)
• Onbeperkt thee, koffie bij gedurende de dag
• Voldoende “me-time” om heerlijk de natuur in te gaan, een boek te lezen of om gewoon te zijn.
• Gebruik van de heerlijke sauna in de tuin
(Wanneer je het prettig vindt om extra tussendoortjes of drankjes mee te nemen dan kan dat. Ook een flesje wijn is geen probleem maar doe het op een respectvolle manier).

Exclusief:
• Vervoer van en naar de retreat locatie
• Verzekering
• Annuleringsverzekering
• Eigen aankopen en extra consumpties
• Coachgesprek €75,- (Vooraf aanvragen: 1.5 uur Leonie is Kundalini coach- en mindfulness trainer vanuit een andere hoek dan de reguliere zorg kijkt Leonie mee hoe het met je gaat. Zij kan je in dit gesprek handvatten geven hoe om te gaan met wat er is gebeurd en hoe je naar de toekomst kunt kijken. Het is altijd mogelijk na een retreat een extra sessie in zetten via zoom mocht dit nodig zijn).
• Massages (Vooraf boeken: PoYoMiCenter werkt altijd samen met vaste masseuses. Zij zijn bekend met onze retreats. Per retreat is er altijd 1 masseuse die met ons mee gaat en zij staat klaar om jullie tegen een fijne prijs een massage te bieden. Laat je verwennen en geef je volledig over om dit te ontvangen voor jezelf)

THE SOUL JOURNEY – Transitium ZeeVELD Castricum

14 – 19 juni 2021

Alles wat je nodig hebt zit al in je, maar soms kun je daar even niet bijkomen of zoek je het buiten jezelf. In spullen, activiteiten en andere mensen. Er zijn ook zoveel prikkels gedurende de dag die je af kunnen leiden van jezelf. Je leeft in een wereld vol afleiding waarin je altijd maar “AAN” staan. Stukje bij beetje word je meer geleefd door de hectiek van alle dag in plaats van dat je leeft vanuit jouw eigen leven. Maar weet je nog wel wat je wilt in jouw eigen leven? Of is dit steeds meer naar de achtergrond verschoven en kun je er niet meer bij komen? Kun je nog wel contact maken met jezelf en de verbinding aangaan?

Ga jij met PoYoMicenter mee op reis naar het licht van jouw ziel? Weer ontdekken waar jij voor staat? Tijdens The Soul Journey maken we een reis naar onze ziel, de essentie van wie we werkelijk zijn; waar ligt jouw kracht, waar liggen jouw talenten?

“I am the Light of my soul
I am beautiful
I am bountiful
I am bliss
I am, I am”

-Sirgun Kaur-

Geluk, vrijheid en verbinding zitten in jezelf. Hier en nu. Je weg terugvinden naar je innerlijke zelf is de beste investering die je kunt doen. Je hoeft niet meer op zoek naar wat anders of beters want je wordt volmaakt tevreden met wat er is. Is het je wel eens opgevallen dat we altijd juist willen wat er niet is en over het hoofd zien wat we allemaal wel hebben? Het geluk buiten jezelf zoeken zorgt altijd voor ontevredenheid en frustraties. Ontdek wie je diep van binnen bent, wat je waardeert, waar je heen wilt, welke veranderingen je moet eren, welke dromen je moet afstoffen. De antwoorden hierop kun je alleen in jezelf vinden. Het PoYoMi team gaat je hierbij helpen, zodat jouw ziel je wijsheid en leiding geeft, zodat je weet hoe je de juiste keuzes moet maken in je leven en je als jezelf in deze fysieke wereld kunt leven.

Verbind jezelf weer met jouw kern/ziel door dit retreat. Het woord yoga betekent verbinding; verbinding van lichaam en geest, verbinding van mens met zichzelf, verbinding van mensen met elkaar, verbinding van mens met het leven. Je kunt het ook zien als alle lagen afpellen om weer tot jouw kern te komen. Naast yoga bestaat dit weekend ook uit meditaties, gezond eten en tijd voor jezelf.

Naast yoga bestaat dit weekend ook uit meditaties, gezond eten, tijd voor jezelf en een aantal bijzondere specials zoals een cacao ceremonie, Ayurveda workshop en mantra’s.

Het retreat vindt plaats in een heerlijk landhuis in Castricum, op loopafstand van zee. Met iedere dag heerlijke yogalessen en meditaties die je terug brengen naar jezelf. Met een kleine groep mensen, volgens de RIVM richtlijnen, verblijf je vlakbij zee. Of je nu ervaren bent of net begint met yoga, het Soul Journey Retreat is geschikt voor iedereen. Laat je helemaal in de watten leggen, dompel je onder in yoga, meditatie, wandelingen, zon, zee en strand. Ook inwendig kom je tot rust door de heerlijke Pure Vegan Food maaltijden gemaakt door onze vegan topkok.

PoYoMi kijkt uit naar jouw komst.

yoga retreat The Soul Journey Power Yoga Mindfulness Center

The Soul Journey in Transitium ZeeVELD, Castricum 14-19 juni 2021

Maandag 14 t/m zaterdag 19 juni 2021

€800,- p.p. voor een 2-persoonskamer met eigen sanitair.

€725,- p.p. voor een 2-persoonskamer met gedeeld sanitair.

€970,- p.p. voor een (1-persoons)kamer met eigen sanitair.

€895,- p.p. voor een (1-persoons)kamer gedeeld sanitair.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Het aantal kamers met eigen sanitair is beperkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Boek nu

Het arrangement is inclusief:

 • 1 stiltewandeling
 • 5 overnachtingen
 • Smoothie als ontbijt, 5 keer uitgebreide brunch en 5 keer diner (vegan)
 • 3 yogalessen per dag (diverse yogavormen en combinaties daarvan zoals yin/yang yoga, yin yoga, (easy) vinyasa flow yoga. Soms met een “touch of” Kundalini yoga. Gegeven door ervaren yogadocenten en geschikt voor alle niveau’s)
 • Onbeperkt thee, koffie bij gedurende de dag
 • Voldoende “me-time” om heerlijk de natuur in te gaan, een boek te lezen of om gewoon te zijn.
 • Gebruik van de heerlijke sauna in de tuin
 • Een aantal bijzondere specials zoals; cacao cereomonie, mantra’s zingen en een Ayurveda workshop.

* Wanneer je het prettig vindt om extra tussendoortjes of drankjes mee te nemen dan kan dat. Ook een flesje wijn is geen probleem maar doe het op een respectvolle manier.

Exclusief:

 • Vervoer naar de retreat locatie
 • Verzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Eigen aankopen en extra consumpties
 • Coachgesprek €75,- (1.5 uur Leonie is kundalini coach- en mindfulness trainer vanuit een andere hoek dan de reguliere zorg kijkt Leonie mee hoe het met je gaat. Zij kan je in dit gesprek handvatten geven hoe om te gaan met wat er is gebeurd en hoe je naar de toekomst kunt kijken). Het is altijd mogelijk na een retreat een extra sessie in zetten via zoom mocht dit nodig zijn.
 • Massages (PoYoMiCenter werkt altijd samen met vaste masseuses. Zij zijn bekend met onze retreats. Per retreat is er altijd 1 masseuse die met ons mee gaat en zij staat klaar om jullie tegen een fijne prijs een massage te bieden. Laat je verwennen en geef je volledig over om dit te ontvangen voor jezelf)

DETOX Your Mind & Soul retreat in Transitium ZeeVELD Castricum

26 – 29 juli 2021

Je voelt je moe, lichamelijk maar ook geestelijk. Moe van het altijd maar “AAN” staan, van alle prikkels die we op een dag binnenkrijgen, alle ballen die we in de lucht hoog moeten houden. Sporten en bewegen komt er maar niet van want … je weet gewoon niet meer waar je de tijd vandaan moet halen. Soms heb je daarom behoefte aan een ‘reset’: een stap terug doen om te werken aan je gezondheid en persoonlijk geluk. Een pas op de plaats om jezelf wat rust te gunnen. Je hoofd weer leeg te krijgen. Jezelf weer fit te voelen. Ben je toe aan een lichamelijke en geestelijke grote schoonmaak, dan is het Detox Your Mind & Soul Retreat echt wat voor jou!

Bij PoYoMiCenter geloven we dat eens in de zoveel tijd ‘detoxen’ een enorme boost kan geven aan lichaam en geest. Door te detoxen help je jouw lichaam weer optimaal te functioneren doordat het zich ontdoet van gifstoffen. Iedereen krijgt gifstoffen binnen door o.a. voeding (denk aan suikers, bespoten voedsel, E-nummers), luchtvervuiling, straling en medicijnen. Maar ook stress en prikkels verzuren het lichaam. Dit geeft vaak allerlei klachten zowel lichamelijk als geestelijk. Je bent moe, prikkelbaar, kan niet helder meer denken en ligt liever op de bank dan dat je er lekker op uitgaat. Terwijl er zoveel is om van te genieten! Door te detoxen help je je lichaam weer om optimaal te functioneren en krijg je weer meer energie.

In het Detox Your Mind & Soul Retreat word je een weekend lang in de watten gelegd door ons kundige team van yogadocenten, een health chef en masseuse. Je gaat ongelooflijk veel inspiratie opdoen ter ondersteuning dienen van jouw detox proces. Onze eigen health chef zal koken volgens het Kundalini green diet. The green diet helpt jouw lichaam om te ontzuren, je lever en bloed te detoxen en wat onnodige vetjes te verliezen. Een van de magische dingen die het groene dieet zo’n succes maakt is chlorophyl dat in groene groenen en fruit zit. Met “the green diet” van helende voeding, geef je jouw interne organen telkens opnieuw een bad van specifieke voedingsstoffen en geef je je autonome zenuwstelsel rust omdat je spijsvertering minder werk heeft aan het verterings- en verwerkingsproces. De aandacht kan dan eindelijk gaan naar delen in je lichaam die moeten herstellen. Dus je lichaam ontzuurt, waardoor ziektes minder goed kunnen overleven, je lichaam ruimt gifstoffen op, je spijsvertering heeft makkelijker werk, waardoor je zenuwstelsel relaxter is en je beter kan herstellen van alles. Klinkt goed toch?

In ons weekend geldt ‘niets moet, alles mag.’ Dagelijks bieden we diverse yogalessen aan, maar voel je vrij om mee te doen waar jij behoefte aan hebt. Yoga en ademhalingsoefeningen ondersteunen de afvoer van afvalstoffen en ontspannen je zenuwstelsel waardoor ook je lichaam nog meer tot rust komt. Hierdoor kun je meer inzichten krijgen in wat jouw belemmerende (denk)patronen zijn om voluit te leven. Zo geef je ook aandacht aan het opruimen/detoxen van jouw mind. Na dit weekend voel jij je weer energiek en opgeruimd zowel fysiek als mentaal en emotioneel.

Het Detox Your Mind & Soul Retreat vindt plaats in een heerlijk landhuis in Castricum, op loopafstand van zee. Met iedere dag heerlijke yogalessen en meditaties die je terug brengen naar jezelf. Met een kleine groep mensen, volgens de RIVM richtlijnen, verblijf je vlakbij zee. Of je nu ervaren bent of net begint met yoga, het Detox your Mind & Soul Retreat is geschikt voor iedereen. Laat je helemaal in de watten leggen, dompel je onder in yoga, meditatie, wandelingen, zon, zee en strand.

Detox your Mind & Soul in Transitium ZeeVELD, Castricum 26-29 juli 2021

Vrijdag 26 t/m zondag 29 juli 2021

€600,- p.p. voor een 2-persoonskamer met eigen sanitair.

€525,- p.p. voor een 2-persoonskamer met gedeeld sanitair.

€725,- p.p. voor een (1-persoons)kamer met eigen sanitair.

€650,- p.p. voor een (1-persoons)kamer gedeeld sanitair.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Het aantal kamers met eigen sanitair is beperkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Boek nu

Het arrangement is inclusief:

 • 1 stiltewandeling (als het weer het toelaat)
 • 3 overnachtingen
 • Smoothie als ontbijt, 3 keer uitgebreide brunch en 3 keer diner (Onze eigen health chef zal koken volgens het Kundalini green diet, wat meehelpt aan het detoxen)
 • 3 yogalessen per dag (diverse yogavormen en combinaties daarvan zoals yin/yang yoga, yin yoga, (easy) vinyasa flow yoga. Soms met een “touch of” Kundalini yoga. Gegeven door ervaren yogadocenten en geschikt voor alle niveau’s)
 • Onbeperkt thee, koffie bij gedurende de dag
 • Voldoende “me-time” om heerlijk de natuur in te gaan, een boek te lezen of om gewoon te zijn.
 • Gebruik van de heerlijke sauna in de tuin

* Wanneer je het prettig vindt om extra tussendoortjes of drankjes mee te nemen dan kan dat. Ook een flesje wijn is geen probleem maar doe het op een respectvolle manier.

Exclusief:

 • Vervoer naar de retreat locatie
 • Verzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Eigen aankopen en extra consumpties
 • Coachgesprek €75,- (1.5 uur Leonie is kundalini coach- en mindfulness trainer vanuit een andere hoek dan de reguliere zorg kijkt Leonie mee hoe het met je gaat. Zij kan je in dit gesprek handvatten geven hoe om te gaan met wat er is gebeurd en hoe je naar de toekomst kunt kijken). Het is altijd mogelijk na een retreat een extra sessie in zetten via zoom mocht dit nodig zijn.
 • Massages (PoYoMiCenter werkt altijd samen met vaste masseuses. Zij zijn bekend met onze retreats. Per retreat is er altijd 1 masseuse die met ons mee gaat en zij staat klaar om jullie tegen een fijne prijs een massage te bieden. Laat je verwennen en geef je volledig over om dit te ontvangen voor jezelf)

Is een weekend niet lang genoeg?
Wanneer een weekend yoga en in Nederland blijven jou net niet geeft wat je nodig hebt of je wilt eens wat anders proberen ga dan met ons mee op één van onze langere en verre reizen.

Mei ’21: Yoga week Ibiza Awaken your authentic power