Ga mee naar een heerlijke yoga retraite op een sfeervolle plek

Net als elk mens heb je soms behoefte aan rust. Helaas is onze maatschappij daar niet meer echt op ingericht. We rennen van de ene uitdaging naar de andere. Rennen van ontmoeting naar ontmoeting. Vraag jij je weleens af hoe je tussen al je drukke activiteiten door ook nog tijd voor jezelf overhoudt? Je hebt zoveel ‘ballen’ in de lucht te houden… Hoe zou het zijn om eens een weekend of week lang alle aandacht aan jezelf te mogen besteden? Om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen? Power Yoga Mindfulness Center biedt regelmatig de ruimte om even alles los te laten, dat je weer ervaart wat écht belangrijk is in jouw bestaan. Ga je met ons mee op een heerlijke yoga retraite?

Laat het allemaal even bezinken
We organiseren met regelmaat retraite reizen. Heerlijk even alles loslaten.
Tijd voor jou…
Niet zorgen…
Alleen even voor jezelf…
Omdat jij dat verdient…
En wij jou graag alles uit handen nemen….

Tijd om jezelf weer helemaal op te laden. In ontspanning vind je de vitaliteit terug waarmee je je dagelijkse bestaan weer vol energie kunt hervatten.

power-yoga-mindfulness-center-yoga reis yogaretreat

De onderdelen van een retraite
Het yogaretraite wordt geleid door professionele yogadocenten met ervaring in mindfulness en meditatie. Mindfulness tools worden je de gehele retreat aangereikt voor een bewuster leven, waar ter wereld je ook bent. Om het verwenarrangement compleet te maken bereiden koks heerlijke, vegetarische en gezonde maaltijden en worden er specials georganiseerd zodat je bepaalde zaken anders zult ervaren dan je gewend bent tijdens je ‘gewone’ yogalessen. De retraite is erop ingericht dat je je zorgen even los kunt laten. Je reset als het ware je gedachten. Nieuwsgierig geworden naar deze ervaring? We kijken ernaar uit om jou je innerlijke rust te laten hervinden, en je een welverdiende oppepper te geven.

Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken?

Ga mee op ons heerlijke yogaweekend in Domburg

We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland). Dit is een prachtige, rustig gelegen locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). Het huis heeft een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer en sfeervol ingerichte kamers. Naast een yogastudio heeft Yogabee een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een tennisbaan. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy vegan food én… een ontdekkingsreis naar jezelf. Door de hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en ‘ik’ terug te vinden? Om weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen na een yoga retraite. Weer te voelen waar het echt om gaat!

Door gevarieerde yogalessen waar ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness ook onderdeel van uitmaken, werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans. De yogalessen bestaan vooral uit (een combinatie van) yin, easy vinyasa (flow) en yin/yang yoga soms met een touch of Kundalini. Je zult dankbaar zijn voor dit mooie cadeau aan jezelf en met hernieuwde energie en nieuwe inzichten het weekend afsluiten. We kijken ernaar uit dit heerlijke weekend met jou te mogen beleven.

Yoga weekend ‘Samen de verdieping in van yoga’ bij YogaBee in Domburg

Vrijdag 11 t/m 13 december 2020

€450 p.p. voor een luxe, gedeelde kamer met eigen badkamer en ligbad
€425 p.p. voor een luxe, gedeelde kamer met eigen badkamer
€400 p.p. voor een luxe, met 3 personen gedeelde kamer met gedeelde badkamer
€375 p.p. voor een gedeelde kamer met gedeelde badkamer VOL

Genoemde prijzen zijn per persoon. Wil je met zijn drieën komen en met elkaar op 1 kamer verblijven? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.
Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Er zijn drie kamers met een eigen badkamer en vrijstaand ligbad en 2 kamers die een badkamer delen.

Boek nu

Het arrangement is inclusief:
* 2x overnachting in een 2-persoonskamer (alle bedden zijn 1-persoons)
* 2x ontbijt/2x lunch/2x diner (veganistisch). Er wordt geen gebruik gemaakt van onnodig, toegevoegde suiker. Wil je suiker voor in jouw koffie, “regulier” broodbeleg, boter, … Dan ben je vrij om dat zelf mee te nemen.
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/yin/yang yoga soms met een touch of Kundalini). Tijdens de lessen wordt ook aandacht besteed aan ademhaling, mindfulness en meditatie. Ervaring niet vereist.
* Onbeperkt thee, koffie, water, fruit. Wil je een flesje wijn, tussendoortjes of frisdrank meenemen dan kan dat natuurlijk.
* Tussendoortjes in de middag of ’s avonds
* Gratis gebruik maken van binnenzwembad, sauna en tennisbaan
* Massage is optioneel deze is ter plekke, tegen betaling apart te boeken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

Yoga weekend ‘Samen de verdieping in van yoga’ bij YogaBee in Domburg

Vrijdag 5 t/m 7 februari 2021

€450 p.p. voor een luxe gedeelde kamer met eigen badkamer en ligbad
€425 p.p. voor een luxe gedeelde kamer met eigen badkamer
€400 p.p. voor een luxe met 3 personen gedeelde kamer met gedeelde badkamer
€375 p.p. voor een gedeelde kamer met gedeelde badkamer

Genoemde prijzen zijn per persoon. Wil je met zijn drieën komen en op 1 kamer verblijven? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.
Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Er zijn drie kamers met een eigen badkamer en vrijstaand ligbad en 2 kamers die een badkamer delen.

Boek nu

Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed)
* 2x ontbijt/2x lunch/2x diner (vegetarisch)
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/Ashtanga yoga). Ervaring niet vereist.
* Meditatie momenten
* 1x sound bath
* Onbeperkt thee, koffie bij het ontbijt
* Tussendoortjes in de middag bij de thee
* Gratis gebruik maken van binnenzwembad, sauna en tennisbaan
* Massage is optioneel, deze is apart bij te boeken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

Is een weekend niet lang genoeg?
Wanneer een weekend yoga en in Nederland blijven jou net niet geeft wat je nodig hebt of je wilt eens wat anders proberen ga dan met ons mee op één van onze langere en verre reizen.

Gepland zomer 2020: Yoga week Midi-Pyreneeën in Zuidwest-Frankrijk
Gepland najaar 2020: Yoga week Ibiza