Ga mee naar een heerlijke yoga retraite op een sfeervolle plek

Scroll naar beneden voor meer informatie over het retreat van jouw keuze, boek direct via de “boek nu” knop of mail ons voor meer informatie info@poyomicenter.nl

Net als elk mens heb je soms behoefte aan rust. Helaas is onze maatschappij daar niet meer echt op ingericht. We rennen van de ene uitdaging naar de andere. Rennen van ontmoeting naar ontmoeting. Vraag jij je weleens af hoe je tussen al je drukke activiteiten door ook nog tijd voor jezelf overhoudt? Je hebt zoveel ‘ballen’ in de lucht te houden… Hoe zou het zijn om eens een weekend of week lang alle aandacht aan jezelf te mogen besteden? Om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen? Power Yoga Mindfulness Center biedt regelmatig de ruimte om even alles los te laten, dat je weer ervaart wat écht belangrijk is in jouw bestaan. Ga je met ons mee op een heerlijke yoga retraite?

Laat het allemaal even bezinken
We organiseren met regelmaat retraite reizen. Heerlijk even alles loslaten.
Tijd voor jou…
Niet zorgen…
Alleen even voor jezelf…
Omdat jij dat verdient…
En wij jou graag alles uit handen nemen….

Tijd om jezelf weer helemaal op te laden. In ontspanning vind je de vitaliteit terug waarmee je je dagelijkse bestaan weer vol energie kunt hervatten.

power-yoga-mindfulness-center-yoga reis yogaretreat

De onderdelen van een retraite
Het yogaretraite wordt geleid door professionele yogadocenten met ervaring in mindfulness en meditatie. Mindfulness tools worden je de gehele retreat aangereikt voor een bewuster leven, waar ter wereld je ook bent. Om het verwenarrangement compleet te maken bereiden koks heerlijke, vegetarische en gezonde maaltijden en worden er specials georganiseerd zodat je bepaalde zaken anders zult ervaren dan je gewend bent tijdens je ‘gewone’ yogalessen. De retraite is erop ingericht dat je je zorgen even los kunt laten. Je reset als het ware je gedachten. Nieuwsgierig geworden naar deze ervaring? We kijken ernaar uit om jou je innerlijke rust te laten hervinden, en je een welverdiende oppepper te geven.

Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken?

25 – 27 juni 2021

Ga mee op ons heerlijke yoga retreat weekend in Domburg. We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland), waar we het mooie, nieuwe farm house en prachtige glampingtenten tot onze beschikking hebben. Allen rustig gelegen op een prachtige locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). Het farmhuis heeft – net als de villa – een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer en sfeervol ingerichte kamers. Naast een yogastudio heeft Yogabee een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een tennisbaan. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy vegan food én… een ontdekkingsreis naar jezelf. Door de hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en ‘ik’ terug te vinden? Om weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen na een yoga retraite. Weer te voelen waar het echt om gaat!

Door gevarieerde yogalessen waar ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness ook onderdeel van uitmaken, werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans. De yogalessen bestaan vooral uit (een combinatie van) yin, easy vinyasa (flow) en yin/yang yoga soms met een touch of Kundalini. Je zult dankbaar zijn voor dit mooie cadeau aan jezelf en met hernieuwde energie en nieuwe inzichten het weekend afsluiten. We kijken ernaar uit dit heerlijke weekend met jou te mogen beleven.

Yoga weekend ‘Samen de verdieping in van yoga’ bij YogaBee in Domburg

Vrijdag 25 t/m 27 juni 2021

€500 p.p. voor een gedeelde 2-persoonskamer met eigen sanitair
€450 p.p. voor een gedeelde 2-persoonskamer met gedeeld sanitair
€325 p.p. voor een met 3 personen gedeelde glampingtent met eigen sanitair UITVERKOCHT

Genoemde prijzen zijn per persoon. Wil je met zijn drieën komen en toch op 1 kamer verblijven? Dat kan in enkele gevallen! Informeer naar de mogelijkheden.
Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt.

Boek nu

Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed) of in een glampingtent
* 2x ontbijt/2x lunch/2x diner (vegetarisch)
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/Ashtanga yoga). Ervaring niet vereist.
* Meditatie momenten
* 1x sound bath
* Onbeperkt thee, koffie bij het ontbijt
* Tussendoortjes in de middag bij de thee
* Gratis gebruik maken van binnenzwembad, sauna en tennisbaan
* Massage is optioneel, deze is apart bij te boeken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

The soul Journey retreat

17-20 juni 2021

Alles wat we nodig hebben zit al in ons, maar soms kunnen we daar even niet bijkomen of zoeken we het buiten onszelf. In spullen, activiteiten en andere mensen. Er zijn ook zoveel prikkels gedurende de dag die je af kunnen leiden van jezelf. We leven in een wereld vol afleiding waar we altijd maar AAN staan. Stukje bij beetje wordt je meer geleefd door de hectiek van alle dag in plaats van dat je leeft vanuit jouw eigen leven. Maar weet je nog wel wat je wilt in je eigen leven? Of is dit steeds meer naar de achtergrond verschoven en kun je er niet meer bijkomen? Kun je nog contact maken met jezelf en de verbinding aangaan?

Ga jij met PoYoMicenter mee op reis naar jouw licht van de ziel? Weer ontdekken waar jij voor staat? Tijdens ‘Journey of the Soul’ maken we een reis naar onze ziel, de essentie van wie we werkelijk zijn; waar ligt jouw kracht, waar liggen jouw talenten?

I am the Light of my soul
I am beautiful
I am bountiful
I am bliss
I am, I am

Sirgun Kaur

Geluk, vrijheid en verbinding zitten in jezelf. Hier en nu. Je weg terugvinden naar je innerlijke zelf is de beste investering die je kunt doen. Je hoeft niet meer op zoek naar wat anders of beters want je wordt volmaakt tevreden met wat er is. Want is het je wel eens opgevallen dat we altijd juist willen wat er niet is en over het hoofd zien wat we allemaal wel hebben?Het geluk buiten jezelf zoeken zorgt altijd voor ontevredenheid en frustraties.

Ontdek wie je diep van binnen bent, wat je waardeert, waar je heen wilt, welke veranderingen je moet eren, welke dromen je moet afstoffen. De antwoorden hierop kun je alleen in jezelf vinden. Wij als PoYoMi team gaan je hierbij helpen, zodat je ziel, je wijsheid en leiding geeft, zodat je weet hoe je de juiste keuzes moet maken in je leven en je als jezelf in deze fysieke wereld kunt leven.

Verbind weer met je kern/ziel door middel van dit retreat. Het woord yoga betekent verbinding; verbinding van lichaam en geest, verbinding van mens met zichzelf, verbinding van mensen met elkaar, verbinding van mens met het leven. Je kunt het ook zien als alle lagen afpellen om weer tot jouw kern te komen. Naast yoga bestaat dit weekend ook uit meditaties, gezond eten, tijd voor jezelf en een aantal bijzondere specials zoals een cacao ceremonie, Ayurveda workshop en mantra’s.

PoYoMi kijkt uit naar jouw komst.

yoga retreat The Soul Journey Power Yoga Mindfulness Center

The Soul Journey in Transitium ZeeVELD, Castricum 17 -20 juni 2021

Donderdag 17 – zondag 20 juni 2021

€480,- p.p. voor een 2-persoonskamer met eigen sanitair.

€435,- p.p. voor een 2-persoonskamer met gedeeld sanitair.

€585,- p.p. voor een (1-persoons)kamer met eigen sanitair.

€540,- p.p. voor een (1-persoons)kamer gedeeld sanitair.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Het aantal kamers met eigen sanitair is beperkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Boek nu

Het arrangement is inclusief:

 • 1 stiltewandeling
 • 3 overnachtingen
 • Smoothie als ontbijt, 3 keer uitgebreide brunch en 3 keer diner (vegan)
 • 3 yogalessen per dag (diverse yogavormen en combinaties daarvan zoals yin/yang yoga, yin yoga, (easy) vinyasa flow yoga. Soms met een “touch of” Kundalini yoga. Gegeven door ervaren yogadocenten en geschikt voor alle niveau’s)
 • Onbeperkt thee, koffie bij gedurende de dag
 • Voldoende “me-time” om heerlijk de natuur in te gaan, een boek te lezen of om gewoon te zijn.
 • Gebruik van de heerlijke sauna in de tuin
 • Een aantal bijzondere specials zoals; cacao cereomonie, mantra’s zingen en een Ayurveda workshop.

* Wanneer je het prettig vindt om extra tussendoortjes of drankjes mee te nemen dan kan dat. Ook een flesje wijn is geen probleem maar doe het op een respectvolle manier.

Exclusief:

 • Vervoer naar de retreat locatie
 • Verzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Eigen aankopen en extra consumpties
 • Coachgesprek €75,- (1.5 uur Leonie is kundalini coach- en mindfulness trainer vanuit een andere hoek dan de reguliere zorg kijkt Leonie mee hoe het met je gaat. Zij kan je in dit gesprek handvatten geven hoe om te gaan met wat er is gebeurd en hoe je naar de toekomst kunt kijken). Het is altijd mogelijk na een retreat een extra sessie in zetten via zoom mocht dit nodig zijn.
 • Massages (PoYoMiCenter werkt altijd samen met vaste masseuses. Zij zijn bekend met onze retreats. Per retreat is er altijd 1 masseuse die met ons mee gaat en zij staat klaar om jullie tegen een fijne prijs een massage te bieden. Laat je verwennen en geef je volledig over om dit te ontvangen voor jezelf)

Is een weekend niet lang genoeg?
Wanneer een weekend yoga en in Nederland blijven jou net niet geeft wat je nodig hebt of je wilt eens wat anders proberen ga dan met ons mee op één van onze langere en verre reizen:

Yoga week Ibiza Awaken your authentic power: 26 september t/m 3 oktober 2021