Femke van Komen

Femke van Komen is mijn naam en ik woon samen met Chiel en onze drie kinderen in Waalwijk. Naast mijn drukke gezin houd ik erg van rust , wandelen , sporten en buiten zijn. Ik zoek graag de verdieping op voor mezelf , maar ook graag voor anderen! Daarom ben ik super blij dat ik deel mag uitmaken van het poyomicenter team. Elke Woensdagavond ben ik te vinden in het center om de zwangerschapsyogales te geven . Daarnaast ga ik mee met de retraites van het center als rechterhand van Leonie en geef ik graag de gasten een Reiki behandeling tijdens het retraite .

Reiki en yoga

Alweer twintig jaar geleden kwam ik zelf in aanraking met Reiki toen mijn baas mij voorstelde aan een Reiki master. In die tijd woonde en werkte ik in Rotterdam waar ik een druk leven had en vooral werd meegesleept in de hectiek van de dag. Ik moest rust en ontspanning vinden en vooral een nieuwe manier van leven zodat de dagen niet zomaar aan me voorbij zouden gaan door de dagelijkse stress en bezigheden. Via een vriendin kwam er wekelijks yoga bij waardoor de gouden combinatie voor mij is geboren !

Reiki in combinatie met yoga is voor mij een verrijking in mijn leven en dat wil ik graag met iedereen delen. Daarom ben ik ook dankbaar dat ik alweer jaren mee ga met de retraites van het yogacenter van Leonie. Met yoga ga je de uitdaging met jezelf aan. Je maakt verbinding, laat los en geeft kracht aan jezelf. Een Reikisessie zorgt er voor dat je nog verder in de verdieping komt, dat je energie goed stroomt en dat blokkades oplossen. Ook voor diegene die niet mee gaan op een Retraite is het mogelijk om een Reikibehandeling te ontvangen, want ik heb mijn eigen praktijk in Waalwijk.

Heb jij een burn-out, ervaar je veel stress, kan je slecht slapen, zit je vol emotie, heb je vage klachten waarvan je niet goed weet waar ze vandaan komen?!   .. in combinatie van yoga en natuurlijk gezonde voeding kan Reiki jou helpen om er weer te zijn!

Je bent altijd welkom om het te komen ervaren!

Zwangerschapsyoga

Zelf heb ik drie kinderen waardoor ik weet hoe prettig het is om goede begeleiding tijdens je zwangerschap te hebben. De combinatie van mijn kennis over energie, ademhaling en yoga voeg ik samen tot fijne lessen die een soepele zwangerschap geven en een fijne bevalling. Wat het belangrijkste is tijdens de zwangerschap, bevalling en ook daarna, is weten hoe je je aandacht bij jouw ademhaling kan houden. Tijdens de zwangerschapsyoga komen ademhaling, focus en het centreren van je energie dan ook ruim aan bod. Samen bespreken we kennis en ervaringen en beoefenen we fijne houdingen speciaal gericht op de zwangere dames. Voor mij een van de mooiste werkmomenten omdat zwanger mogen zijn heel bijzonder is!