Tanja Klijn

‘Ik ben Tanja Klijn en geef yoga-, pilates- en enkele powerlessen. Na jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest en een eigen PR- & Communicatiebureau voor fashion & lifestyle te hebben gehad, vormen yoga en pilates sinds enkele jaren mijn beroepsmatige tijdsbesteding. Hoewel je beter kunt zeggen dat ik van mijn hobby en passie mijn beroep heb kunnen maken.

Verbinding maken

In eerste instantie ben ik gevallen voor het fysieke aspect van Power yoga in combinatie met de focus op adem. Pilates vormde daar al snel een logische aanvulling op. Ik houd van de verbinding van het lichaam (in lenigheid en kracht) met de adem zoals in deze beide vormen van beweging het geval is. Het geeft mij focus en rust. Een fijne bijkomstigheid is dat ik al jaren geen last van mijn rugklachten heb.

Tanja Klijn yoga pilates docent

Leven in balans

Hoewel ik dacht dat Yin yoga echt niet voor mij weggelegd was, kwam ik er na het volgen van enkele lessen bij Leonie- achter dat het wel degelijk iets voor mij is. Sterker nog, voor mij werd overduidelijk dat Yin en Yang niet zonder elkaar kunnen. Ik ben geen “die hard” yogi die haar lifestyle strikt volgens de 8 yoga Sutra’s leeft. Ik probeer zoveel mogelijk in balans te blijven zonder dat ik alles in mijn leven op een weegschaaltje leg, want dan zou daarin de balans weer zoek zijn. Ook dat heeft met bewust leven, in het moment zijn en genieten te maken.

Tanja Klijn yoga pilates docent

Happy & Healty

Ik ben pro vitaliteit en ben ervan overtuigd dat bewegen -met name op een manier zoals dat gebeurt bij Power Yoga Mindfulness Center- een van de sleutelfactoren is om happy & healthy te zijn en dat (lang) te blijven. Als ik het voor het zeggen zou hebben, zou iedere 35-plusser minimaal één keer per week yoga en pilates moeten doen, aangevuld met een workout met HIIT-effect. Wat dat betreft heb ik mijn plekje bij Power Yoga Mindfulness Center wel gevonden.’ Naast docent ben ik ook studiomanager bij PoYoMi Center. Wanneer je vragen hebt kun je me altijd mailen: studiomanager@poyomicenter.nl of een whappje sturen: 06-29511298.

Tanja Klijn yoga pilates docent