Tanja Klijn

‘Ik ben Tanja Klijn en geef yoga-, pilates- en enkele powerlessen. Na jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest en een eigen PR- & Communicatiebureau voor fashion & lifestyle te hebben gehad, vormen yoga en pilates sinds enkele jaren mijn beroepsmatige tijdsbesteding. Hoewel je beter kunt zeggen dat ik van mijn hobby en passie mijn beroep heb kunnen maken.

In eerste instantie ben ik gevallen voor het fysieke aspect van Power yoga in combinatie met de focus op adem. Pilates vormde daar al snel een logische aanvulling op. Ik houd van de verbinding van het lichaam (in lenigheid en kracht) met de adem zoals in deze beide vormen van beweging het geval is. Het geeft mij focus en rust. Een fijne bijkomstigheid is dat ik al jaren geen last van mijn rugklachten heb.

Ik ben pro vitaliteit en ben ervan overtuigd dat bewegen -met name op een manier zoals dat gebeurt bij Power Yoga Mindfulness Center- een van de sleutelfactoren is om happy & healthy te zijn en dat (lang) te blijven. Als ik het voor het zeggen zou hebben, zou iedere 35-plusser minimaal één keer per week yoga en pilates moeten doen, aangevuld met een workout met HIIT-effect. Wat dat betreft heb ik mijn plekje bij Power Yoga Mindfulness Center wel gevonden.’

Tanja Klijn yoga pilates docent