Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken?

29 april t/m 1 mei

Ga mee op ons heerlijke yoga retreat weekend in Domburg. We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland), waar we het mooie, nieuwe farmhouse en prachtige glampingtenten tot onze beschikking hebben. Allen rustig gelegen op een prachtige locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). Het farmhuis heeft een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer en sfeervol ingerichte kamers. Tegenover het farmhouse staat een splinternieuwe, ruime yogastudio met openslaande deuren die weids uitzicht biedt op de omliggende groene velden. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Ook is er een saunacomplex op loopafstand. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy vegan food én… een ontdekkingsreis naar jezelf. Door de hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en ‘ik’ terug te vinden? Om weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen na een yoga retraite. Weer te voelen waar het echt om gaat!

Door gevarieerde yogalessen waar ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness ook onderdeel van uitmaken, werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans. De yogalessen bestaan vooral uit (een combinatie van) yin, easy vinyasa (flow) en yin/yang yoga soms met een touch of Kundalini. Je zult dankbaar zijn voor dit mooie cadeau aan jezelf en met hernieuwde energie en nieuwe inzichten het weekend afsluiten. We kijken ernaar uit dit heerlijke weekend met jou te mogen beleven.

Yoga weekend ‘Samen de verdieping in van yoga’

29 april t/m 1 mei

€559 p.p. voor een gedeelde 2-persoonskamer met eigen badkamer
€525 p.p. voor een gedeelde 2-persoonskamer met gedeeld badkamer
€400 p.p. glamping tent voor max. 2 personen (toiletgebouw op het veld aanwezig)

€559 p.p. Tiny house voor max. 3 personen = VOL


Genoemde prijzen zijn per persoon. Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt.

Boek nu

Het arrangementen is inclusief:
* 2 overnachtingen
* 2x ontbijt/2x lunch/3x warme maaltijd (veganistisch door onze veganistische topkok )
* Bedden zijn opgemaakt er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag diverse yogalessen en meditatie. De yogalessen bestaan uit een mix van kundalini/flow yoga en yin yogaMeditatie
* Onbeperkt Yogi tea, koffie, (detox) water
* Massage en/of Reikibehandeling optioneel, deze is apart bij te boeken voor eigen kosten

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

*Sauna complex is voor eigen rekening

*De massage en / of Reiki behandeling is voor eigen kosten

* Wanneer je het prettig vindt om extra tussendoortjes of drankjes mee te nemen dan kan dat. Ook een flesje wijn is geen probleem maar doe het op een respectvolle manier.

Wat onze leden zeggen