Ronald van der Linden

Ik ben Ronald van der Linden, getrouwd met Leonie en samen hebben we 4 kids. Ik geef sinds 2017 bokzaktraining bij Poyomi. Bokszaktraining vind ik de meest geweldige les om spanning los te laten, maar ook om nieuwe energie op te doen.

‘Er hangt hier een erg fijne sfeer, en de meeste klanten die komen voor de bokszaktraining zijn mensen die niet zo houden van de sportschool sfeer. Je bent bij mij aan het goede adres als je wilt werken aan je conditie, spieropbouw en veerkracht. Ik verwelkom je graag voor een lesje.’

Naast de bokszaktraining hou ik ook van yoga en pilates, omdat ze beiden enorm goed zijn voor mijn core. Ik heb snel rugklachten maar door de yoga en pilates merk ik dat ik veel sterker ben geworden rondom mijn ruggenwervels. Ik ga me in 2023 daarom ook opleiden tot yoga docent. Verder start ik in 2023 ook met een klankschalen verdiepende opleiding starten gecombineerd met klankschaal massage/coaching.