Bokszak/hiit/sandbag/yoga

WOMEN ONLY! (sorry guys)

Deze 45 min durende training heeft alle ingredienten die je nodig hebt om je dag lekker tegemoet te gaan. De training bestaat uit 20 minuten bokzaktraining, 10 minuten sandbag en 10 minuten HIIT. De les wordt afgerond met een mini yogapractice, zodat je alle spieren weer heerlijk kunt stretchen en laten ontspannen.

Bungee Super Fly

Full Body Workout/Cardio/Spierkracht/Uniek in Waalwijk. Deze bijzondere manier van trainen wordt maar bij een select aantal sportscholen in Nederland aangeboden. Bungee Super Fly is een full body workout met een combinatie van cardio- en krachttraining. De meest uitdagende groepstraining met hoog fungehalte

Stel je voor. Jij, hangend aan een bungee-elastiek. Je springt, je vliegt en duikt in de ruimte. Het elastiek heeft je vast en jij laat los. Het is niet je zoveelste target om weer strak in je vel te zitten, maar spelen als een kind. En die verbeterde conditie? Die krijg je er gratis bij. Een full body workout met onbegrensde mogelijkheden. Dát is Bungee Super Fly. Trotseer de zwaartekracht als een geheim agent en ervaar een workout die zó leuk is, dat je vergeet hoe hard je werkt! Voor iedereen die op een speelse manier het hele lichaam wil trainen!*

*Deze les is alleen te boeken met een HOT abonnement. 

Bokszaktraining

Tijdens een bokszaktraining werk je aan je algehele fitheid. De training begint met een pittige warming up, waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Daarna maak je verschillende combinaties op de bokszak. Je spieren worden sterker en je leert technische stoot- en trapcombinaties te maken.
Naast dat het goed is voor je fysiek, is deze training ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit helpt je overal! Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan? Dan zit je daarna nog 24 tot 48 uur hoog in je vetverbranding!
Geen fysiek contact met anderen, wel keihard trainen!

Een bokszaktraining is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Wij motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen, maar jij bepaalt je eigen tempo. Vind je het gaaf om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige workout!

Kickboks bokszak

Easy body & core flow

Easy zodat je op ieder niveau mee kunt doen en jouw opties kunt kiezen en je zo echt kunt voelen en ontspannen. Met enkele zonnegroeten en yogahoudingen in een flow zodat ieder deel van jouw lichaam aan bod komt. Alles wordt gecombineerd met ademhaling(soefeningen) en uit de Pilates en yoga afkomstige CORE oefeningen. Deze oefeningen zorgen voor een sterke core – de basis van jouw lichaam. Waardoor rug-, schouder- en nekklachten voorkomen maar ook verminderd of zelfs opgelost kunnen worden. Niet alleen fysiek brengt een sterke core je veel, ook op mentaal vlak. Een sterke core laat je letterlijk steviger staan en verbetert jouw houding waardoor je gemakkelijker door het leven gaat, je beter en dieper ademt, er beter uitziet en je zelfverzekerder zult voelen. We sluiten af met een fijne yin houding voor soft stretch en ontspanning en eindigen natuurlijk met een fijne Savasana eindontspanning. Easy body & core flow is dus een les voor zowel yoga als pilates lovers.

Sneak preview class

Laat jij je graag verrassen…dan is dit helemaal jouw les. De ene week is het wellicht een stevige work-out, de andere week misschien wel een heel ontspannen yoga les. De les is voor alle niveau’s toegankelijk, dus je hoeft geen ervaring op alle gebieden te hebben. Een leuk begin van een nieuwe week!

Outdoor training

Buiten trainen heeft ontzettend veel gezondheidsvoordelen; je maakt vitamine D aan, meer zuurstof, het verlaagd gevoelens van depressie etc. Daarom houden we deze les buiten (in de Drunense duinen) op ons rooster. Even lekker 40 minuten knallen met touwen, dumbells en sandbags. We werken ook veel met het eigen lichaamsgewicht. Je bouwt aan je conditie, uithoudingsvermogen èn kracht.

Schrijf je nu in voor een les bij PoYoMi

Naar het rooster