Bungee Super Fly

Full Body Workout/Cardio/Spierkracht/Uniek in Waalwijk. Deze bijzondere manier van trainen wordt maar bij een select aantal sportscholen in Nederland aangeboden. Bungee Super Fly is een full body workout met een combinatie van cardio- en krachttraining. De meest uitdagende groepstraining met hoog fungehalte

Stel je voor. Jij, hangend aan een bungee-elastiek. Je springt, je vliegt en duikt in de ruimte. Het elastiek heeft je vast en jij laat los. Het is niet je zoveelste target om weer strak in je vel te zitten, maar spelen als een kind. En die verbeterde conditie? Die krijg je er gratis bij. Een full body workout met onbegrensde mogelijkheden. Dát is Bungee Super Fly. Trotseer de zwaartekracht als een geheim agent en ervaar een workout die zó leuk is, dat je vergeet hoe hard je werkt! Voor iedereen die op een speelse manier het hele lichaam wilttrainen!*

*Deze les is alleen te boeken met een HOT abonnement. 

Bokszaktraining

Tijdens een bokszaktraining werk je aan je algehele fitheid. De training begint met een pittige warming up, waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Daarna maak je verschillende combinaties op de bokszak. Je spieren worden sterker en je leert technische stoot- en trapcombinaties te maken.
Naast dat het goed is voor je fysiek, is deze training ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit helpt je overal! Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan? Dan zit je daarna nog 24 tot 48 uur hoog in je vetverbranding!
Geen fysiek contact met anderen, wel keihard trainen!

Een bokszaktraining is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Wij motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen, maar jij bepaalt je eigen tempo. Vind je het gaaf om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige workout!

Easy body & core flow

Easy, zodat je op ieder niveau mee kunt doen en jouw opties kunt kiezen en je zo echt kunt voelen en ontspannen. Met enkele zonnegroeten en yogahoudingen in een flow, zodat ieder deel van jouw lichaam aan bod komt. Alles wordt gecombineerd met ademhaling(soefeningen) en uit de Pilates en yoga afkomstige CORE oefeningen. Deze oefeningen zorgen voor een sterke core – de basis van jouw lichaam. Waardoor rug-, schouder- en nekklachten voorkomen maar ook verminderd of zelfs opgelost kunnen worden. Niet alleen fysiek brengt een sterke core je veel, ook op mentaal vlak. Een sterke core laat je letterlijk steviger staan en verbetert jouw houding waardoor je gemakkelijker door het leven gaat, je beter en dieper ademt, er beter uitziet en je zelfverzekerder zult voelen. We sluiten af met een fijne yin houding voor soft stretch en ontspanning en eindigen natuurlijk met een fijne Savasana eindontspanning. Easy body & core flow is dus een les voor zowel yoga als pilates lovers.

SANDBAG TRAINING TO THE MAX/PILOT CLASS

Een sandbag training op muziek is een krachttraining, waarbij je je benen/billen/buik/armen traint in slechts 25-30 min.
De warming up is bij deze intensieve training echt noodzakelijk en duurt 5 min.
De cool down ongeveer 8 min.
Je kunt deze training ook doen met dumbels als je toch aan je kracht wilt werken maar merkt dat een Sandbag nog te zwaar is (6 kg).
Het is een training waarbij je erg veel vet verbrand en ook nog 48 uur na-verbrand. Dit komt omdat je spieren na de training nog steeds aan ‘t groeien zijn.

LXR training HITT workout

Schrijf je nu in voor een les bij PoYoMi

Naar het rooster