Bungee Super Fly

Full Body Workout/Cardio/Spierkracht/Uniek in Waalwijk. Deze bijzondere manier van trainen wordt maar bij een select aantal sportscholen in Nederland aangeboden. Bungee Super Fly is een full body workout met een combinatie van cardio- en krachttraining. De meest uitdagende groepstraining met hoog fungehalte

Stel je voor. Jij, hangend aan een bungee-elastiek. Je springt, je vliegt en duikt in de ruimte. Het elastiek heeft je vast en jij laat los. Het is niet je zoveelste target om weer strak in je vel te zitten, maar spelen als een kind. En die verbeterde conditie? Die krijg je er gratis bij. Een full body workout met onbegrensde mogelijkheden. Dát is Bungee Super Fly. Trotseer de zwaartekracht als een geheim agent en ervaar een workout die zó leuk is, dat je vergeet hoe hard je werkt! Voor iedereen die op een speelse manier het hele lichaam wilttrainen!*

*Deze les is alleen te boeken met een HOT abonnement. 

Bokszaktraining

Tijdens een bokszaktraining werk je aan je algehele fitheid. De training begint met een pittige warming up, waarbij kracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Daarna maak je verschillende combinaties op de bokszak. Je spieren worden sterker en je leert technische stoot- en trapcombinaties te maken.
Naast dat het goed is voor je fysiek, is deze training ook goed om de stress van het dagelijks leven even letterlijk van je af te slaan. Je leert doorgaan waar anderen stoppen. Deze mentaliteit helpt je overal! Ben je een heel uur tot het uiterste gegaan? Dan zit je daarna nog 24 tot 48 uur hoog in je vetverbranding!
Geen fysiek contact met anderen, wel keihard trainen!

Een bokszaktraining is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Wij motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen, maar jij bepaalt je eigen tempo. Vind je het gaaf om jezelf 1 uur lang uit te dagen in een groep met allemaal fanatieke mensen? Schrijf je dan snel in voor deze pittige workout!

Sandbag Training

De sandbag training van PoYoMi Center wordt uitgevoerd met een trainingszak gevuld met zand. Deze sandbag is 6 kg,
In een workout van 40 minuten komen alle functionele basics aan bod: squats, lunges, pushing, pulling en rotations. Cool down na jouw workout met de foamroller is een perfecte manier om snel te herstellen van de Sandbag Training. In een stretch flow verlengen we de spieren die we met de foam roll hebben gemasseerd voor optimale flexibiliteit en een sneller spierherstel.

Sandbag Training is de enige training welke functionele krachttraining combineert met mobility. Dit maakt deze training een unieke, high-end training.

Tijdens de sandbag training wordt gebruik gemaakt van de sandbag van 6kg die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges en rotaties wisselen elkaar af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen, gecombineerd met goede muziek motiveren je om het meeste uit je workout te halen!

Schrijf je nu in voor een les bij PoYoMi