Piloxing

Piloxing is een intensieve, swingende en uitdagende intervaltraining waarbij dans, pilates en boksen worden gecombineerd. De pilatesoefeningen zorgen voor flexibiliteit en spieropbouw, terwijl het boks-onderdeel voor wat meer pit en snelheid zorgt. Deze twee soorten trainingen worden verbonden door danspassen waardoor ook een cardio-impact ontstaat. Je werkt dus aan je uithoudingsvermogen en spieropbouw. De actieve momenten worden afgewisseld met wat rustigere bewegingen om op adem te komen. Om piloxing zwaarder te maken, kun je tijdens de lessen verzwaarde handschoenen aan doen, waardoor piloxing ook nog eens een krachttraining voor je wordt!

Piloxing barre

Een ballet-fitnesstraining die zorgt voor het shapen van je lichaam. De training is gericht op flexibiliteit, balans en coördinatie. Alle piloxing-oefeningen doe je aan een barre. Deze barre, bekend uit de balletstudio’s, ondersteunt je waardoor jij je kunt focussen op het verstevigen van benen, buik en rugspieren. Balletdansers staan bekend om hun lenige en sierlijke houding. Met piloxing barre werken we aan je houding. Je hoeft echter geen ervaring met ballet te hebben om aan de lessen te kunnen deelnemen.

power-yoga-mindfulness-center-waalwijk-piloxing barre

LRX training

LXR is een functionele full body krachttraining die maar 30 minuten kost. De LXR-les wordt gegeven op energieke muziek. Met LXR ga je een half uur ‘all the way’ om de spieren van je gehele lichaam te trainen door middel van een LXR-sandbag. Je kunt kiezen voor een bag van 6, 9 of 12 kilo en het is belangrijk om het tempo hoog te houden waardoor je de energie voelt stromen.

Aan het einde van de training wordt er gewerkt aan mobiliteit door gebruik te maken van een foam roller. Je masseert als het ware je spieren waardoor je bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen sneller je lichaam verlaten. Dát is wat je nodig hebt na een intensieve LXR-les die je daardoor energiek zult verlaten.

pilates-yoga-waalwijk

BootyBuilder

PILOXING® BootyBuilder® is een geconcentreerde training gericht op het ontwikkelen en versterken van je bilspieren om je lichaam te stabiliseren en te versterken. Met een focusverschuiving van cardio naar gericht spierwerk, viert PILOXING® BootyBuilder® het vrouwelijk lichaam door die achterkant op te tillen, te versterken en te definiëren. Dit stand-alone groepsfitnessprogramma is een op liedjes gebaseerde, vooraf gechoreografeerde training van 45 minuten, inclusief een unieke solo / partner-oefenreeks. We maken gebruiken van de PILOXING BootyBuilder (PBB) Power Bands. Deze kenmerkende banden hebben 2 verschillende weerstandssterktes en een unieke Grip Pad. Je richt je op de bilspieren in in allerlei houdgingen. En om de les af te maken, laten we niet vergeten de zeer effectieve combinatie van rekoefeningen te noemen om die mooie spieren los te maken en te verlengen.

Piloxing booty builder

Schrijf je nu in voor een les bij PoYoMi

Naar het rooster