BootyBuilder

PILOXING® BootyBuilder® is een geconcentreerde training gericht op het ontwikkelen en versterken van je bilspieren om je lichaam te stabiliseren en te versterken. Met een focusverschuiving van cardio naar gericht spierwerk, viert PILOXING® BootyBuilder® het vrouwelijk lichaam door die achterkant op te tillen, te versterken en te definiëren. Dit stand-alone groepsfitnessprogramma is een op liedjes gebaseerde, vooraf gechoreografeerde training van 45 minuten, inclusief een unieke solo / partner-oefenreeks. We maken gebruiken van de PILOXING BootyBuilder (PBB) Power Bands. Deze kenmerkende banden hebben 2 verschillende weerstandssterktes en een unieke Grip Pad. Je richt je op de bilspieren in in allerlei houdgingen. En om de les af te maken, laten we niet vergeten de zeer effectieve combinatie van rekoefeningen te noemen om die mooie spieren los te maken en te verlengen.

Piloxing booty builder
Kickboks bokszak

Bokszak/hiit/sandbag/yoga training

WOMEN ONLY! (sorry guys)

Deze 45 min durende training heeft alle ingredienten die je nodig hebt om je dag lekker tegemoet te gaan. De training bestaat uit 20 minuten bokzaktraining, 10 minuten sandbag en 10 minuten HIIT. De les wordt afgerond met een mini yogapractice, zodat je alle spieren weer heerlijk kunt stretchen en laten ontspannen.

Moonsister energy – start of the day

Deze heerlijke ochtendles starten we via de stand van de maan.

De maan is er altijd en overal. Haar energie heeft invloed op de natuur én op ons mensen. Leven met de maan zorgt voor meer balans in je leven.
Er zijn grofweg 4 maanfases, maar elke dag staat de maan ook in een ander teken. Elke dag staan we hierbij stil en wordt er verteld welke energieen er voelbaar zijn. En leer je ook hoe je je energie het beste kunt inzetten die dag.

Zo is bij nieuwe maan een mooi moment om nieuwe plannen te maken, doelen en intenties te stellen, te brainstormen en nieuwe ideeën uit te werken.
Bij wassende maan komt je energie tot bloei en is het een mooie periode om nieuwe plannen uit te werken.
Volle maan is het hoogtepunt van de maancyclus. De maan is nu geheel zichtbaar en geeft veel energie. En dat kun je voelen! Het kan zowel een positieve als negatieve werking hebben. Zo kun je tijdens volle maan bijvoorbeeld erg onrustig zijn en slecht(er) slapen. Maar je kunt juist ook heel veel energie, inspiratie en creativiteit voelen.
In de periode van afnemende maan kun je dingen afsluiten, loslaten en opruimen.

Bungee Super Fly

Full Body Workout/Cardio/Spierkracht/Uniek in Waalwijk. Deze bijzondere manier van trainen wordt maar bij een select aantal sportscholen in Nederland aangeboden. Bungee Super Fly is een full body workout met een combinatie van cardio- en krachttraining. De meest uitdagende groepstraining met hoog fungehalte

Stel je voor. Jij, hangend aan een bungee-elastiek. Je springt, je vliegt en duikt in de ruimte. Het elastiek heeft je vast en jij laat los. Het is niet je zoveelste target om weer strak in je vel te zitten, maar spelen als een kind. En die verbeterde conditie? Die krijg je er gratis bij. Een full body workout met onbegrensde mogelijkheden. Dát is Bungee Super Fly. Trotseer de zwaartekracht als een geheim agent en ervaar een workout die zó leuk is, dat je vergeet hoe hard je werkt! Voor iedereen die op een speelse manier het hele lichaam wil trainen!*

*Deze les is alleen te boeken met een HOT abonnement. 

Schrijf je nu in voor een les bij PoYoMi

Naar het rooster