Leonie van der Linden

‘Leonie van der Linden is mijn naam. Ik vier mijn leven met Ronald mijn man en onze vier kids: River, Jolie, India en Brave. In november 2014 ben ik gestart met mijn Power Yoga Mindfulness Center in Waalwijk. Na het volgen van veel studies, opleidingen en trainingen ben ik destijds met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aangegaan. En wat voor avontuur is het sindsdien geweest!

Ik merkt dat de opleidingen die ik heb gevolgd zoveel voor mij hebben betekend dat ze van mij echt een ander mens hebben gemaakt. De verrijking die ik heb mogen ervaren, is geweldig. En dat is precies wat ik ook op jou hoop over te brengen in mijn lessen en tijdens mijn workshops en coaching. Wat het mij heeft gegeven, gun ik jou ook!

Bij Tonnie Goes ben ik begonnen met de opleidingen voor basis yoga, easy vinyasa yoga,  power yoga en anatomie (200 uur Teacher Training Yoga Alliance). Van Tonnie heb ik geleerd hoe ik je kan meenemen in een meditatieve flow, die in staat is je hoofd leeg te maken en je dat voldane gevoel geeft. Mijn Yin Yoga-opleiding heb ik gevolgd bij AALO Sportopleidingen. Wat een rust en stilte ervaar ik bij deze yogavorm! Aansluitend heb ik verdieping gezocht in de opleiding Ashtanga Yoga bij de Yoga Studio in Eindhoven. Mijn advanced Yoga studies behaal ik bij Johan Noorloos in Amsterdam, een heerlijke plek voor nieuwe inspiratie. Ook volg ik de opleiding Ayurveda bij het erkende opleiding instituut Eisra in Den Haag. Een geweldige verdieping voor mijn kennis. En verheug me er enorm op als ik straks ook jou constitutie mag bepalen maar je ook er alles over kan vertellen. Welke dieet het beste bij je aansluit en hoe je het beste je dag kunt starten (welke yoga poses en welke meditatie). Mijn opleidingen tot mindfulness trainer heb ik gevold bij het erkende opleiding instituut See True. Ik heb de afgelopen jaren veel trainingen gegeven voor groepen maar ook 1 op 1. Ik gebruik deze kennis ook veel in mijn yoga lessen omdat ik zelf goed weet hoe fijn het is even uit je hoofd te gaan. Inmiddels mag ik ook de 500 uurs bij mijn lijstje zetten.

Naast allerlei yogalessen kun je bij PoYoMi terecht voor hot pilates, bungee super fly fitness, HIIT, bokszaktraining en Hot Barre/pilates, allemaal geweldige manieren om aan je lichaam en geest te werken. Daarnaast organiseren we mooie workshops en specials om jouw practice en kennis nog meer te verdiepen. Ons team breidt zich ook steeds meer uit en ieder heeft binnen organisatie haar eigen specialiteit. We benutten elkaar kwaliteiten om jou te voorzien van een heerlijke les.

PoYoMi organiseert meerdere retreats in binnen- en buitenland. Ik ga zelf altijd mee op deze retreats en verzorg daar de yogalessen en ontvang de gasten persoonlijk. Om de gasten te voorzien van rust, bewustzijn en ontspanning, iets wat ze zelf vaak nodig hebben, is onwijs dankbaar werk! Ik organiseer de retreats altijd met veel plezier.

Sinds juni 2022, heb ik samen met mijn man Ronald een B&B geopend, welke de naam Jack&James draagt. De B&B is vernoemd naar onze ‘beschermengelen’ Jack en James. James is niet meer onder ons, maar hij was zo’n lieve beschermende hond, dat hij op deze manier nog een bijzondere betekenis in ons leven heeft. De B&B bevindt zich naast ons huis (heeft wel een eigen ingang) in het dorpje Veen. Veen is een dorp waar men elkaar nog begroet in de supermarkt en door de centrale ligging is het een prima uitvalsbasis om een aantal uitstapjes te maken in de omgeving. We zullen in de toekomst ook regelmatig kleine retreats organiseren in onze B&B, maar je kunt onze hele B&B ook zelf huren om een retreat of bijvoorbeeld een inspirerende werkmeeting te organiseren. De B&B biedt plaats aan 10 personen.