Leonie van der Linden

‘Leonie van der Linden is mijn naam. Ik vier mijn leven met Ronald mijn man en onze vier kids: River, Jolie, India en Brave. In november 2014 gestart met mijn Power Yoga Mindfulness Center in Waalwijk. Na het volgen van veel studies, opleidingen en trainingen ben ik destijds met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aangegaan. En wat voor avontuur is het sindsdien geweest!

Ik merkt dat de opleidingen die ik heb gevolgd zoveel voor mij hebben betekend dat ze van mij echt een ander mens hebben gemaakt. De verrijking die ik heb mogen ervaren, is geweldig. En dat is precies wat ik ook op jou hoop over te brengen in mijn lessen en tijdens mijn workshops en coaching. Wat het mij heeft gegeven, gun ik jou ook!

Bij Tonnie Goes ben ik begonnen met de opleidingen voor basis yoga, easy vinyasa yoga,  power yoga en anatomie (200 uur Teacher Training Yoga Alliance). Van Tonnie heb ik geleerd hoe ik je kan meenemen in een meditatieve flow, die in staat is je hoofd leeg te maken en je dat voldane gevoel geeft. Mijn Yin Yoga-opleiding heb ik gevolgd bij AALO Sportopleidingen. Wat een rust en stilte ervaar ik bij deze yogavorm! Aansluitend heb ik verdieping gezocht in de opleiding Ashtanga Yoga bij de Yoga Studio in Eindhoven. Mijn advanced Yoga studies behaal ik bij Johan Noorloos in Amsterdam, een heerlijke plek voor nieuwe inspiratie. Ook volg ik de opleiding Ayurveda bij het erkende opleiding instituut Eisra in Den Haag. Een geweldige verdieping voor mijn kennis. En verheug me er enorm op als ik straks ook jou constitutie mag bepalen maar je ook er alles over kan vertellen. Welke dieet het beste bij je aansluit en hoe je het beste je dag kunt starten (welke yoga poses en welke meditatie). Mijn opleidingen tot mindfulness trainer heb ik gevold bij het erkende opleiding instituut See True. Ik heb de afgelopen jaren veel trainingen gegeven voor groepen maar ook 1 op 1. Ik gebruik deze kennis ook veel in mijn yoga lessen omdat ik zelf goed weet hoe fijn het is even uit je hoofd te gaan.

Naast allerlei yogalessen kun je bij PoYoMi terecht voor hot pilates, LXR Workout, HIIT, bokszaktraining, piloxing en piloxing barre, allemaal geweldige manieren om aan je lichaam en geest te werken. Ook geef ik, zowel individueel als in groepsverband, mindfulness lessen waarbij ik tools en inzichten aanreik om stabieler, krachtiger én tegelijk milder voor jezelf in het leven te staan.’