Marian van Geenen-Versluijs

‘Yoga is not about touching your toes, it is what you learn the way down’

Dat heb ik, Marian van Geenen, door de jaren heen geleerd. Daar waar mijn eerste jaren yoga les nog vol ambitie waren, maakte de ambitie plaats voor zachtheid, loslaten, en in het moment zijn. Yoga en ik zijn sinds deze inzichten onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Yoga is niet iets wat je zomaar even doet. Het is de weerstand opzoeken in de houding, jezelf tegenkomen, loslaten, maar vooral verbinding maken. Verbinding met jezelf, je lichaam, alle lagen afpellen tot je bij de kern komt wie je werkelijk bent, zodat je kunt voelen wat je nodig hebt. Dat voelt enorm bevrijdend, want wie je ook bent je bent goed genoeg. Dat zou ik je graag willen doorgeven in de yogalessen die ik bij Poyomi center geef.

De lessen die ik bij Poyomi geef zijn voornamelijk Yin yoga en Aerial yoga. Twee vormen waarbij we werken op het bindweefsel, waarbij we op zoek gaan naar de blokkades in dat bindweefsel en die gaan opheffen zodat energie weer door je lichaam kan stromen.