Marian van Geenen-Versluijs

‘Yoga is not about touching your toes, it is what you learn the way down’

Dat heb ik, Marian van Geenen, door de jaren heen geleerd. Daar waar mijn eerste jaren yoga les nog vol ambitie waren, maakte de ambitie plaats voor zachtheid, loslaten, en in het moment zijn. Yoga en ik zijn sinds deze inzichten onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Yoga is niet iets wat je zomaar even doet. Het is de weerstand opzoeken in de houding, jezelf tegenkomen, loslaten, maar vooral verbinding maken. Verbinding met jezelf, je lichaam, alle lagen afpellen tot je bij de kern komt wie je werkelijk bent, zodat je kunt voelen wat je nodig hebt. Dat voelt enorm bevrijdend, want wie je ook bent je bent goed genoeg. Dat zou ik je graag willen doorgeven in de yin yogalessen die ik bij Poyomi center geef.