Ons team

De lessen van Power Yoga Mindfulness Center worden gegeven door onderstaande docenten. Ieder teamlid heeft zijn of haar eigen specialiteit. Waarin we overeenkomen is dat we allemaal met hetzelfde enthousiasme en dezelfde spirit onze lessen geven. Het is zo fijn om met elkaar een stukje verandering en verrijking bij mensen te zien ontstaan. Dat is waar we het met elkaar voor doen!

Wees jezelf

De ontspannen sfeer bij Power Yoga Mindfulness Center is heel belangrijk voor ons, omdat we een laagdrempelig center zijn waar iedereen welkom is. Alles is goed zoals het is en jij bent goed zoals je bent. Je kunt bij ons heerlijk ontspannen en jezelf zijn. Of je nu een keer of vier keer per week komt; het belangrijkste is dat je doet waar jij je goed bij voelt en uiteraard adviseren wij je graag welke les goed bij je past en voor je zal werken. Wij streven ernaar dat onze deelnemers zich thuis voelen bij ons, genieten van de lessen en ze er na afloop weer helemaal tegenaan kunnen.

power yoga mindfulness - hot yoga

Loungen

Centraal in ons pand ligt de heerlijke loungeplek waar je na de les met anderen kunt genieten van
koffie of thee. Gezellig napraten of nog even nagenieten van het cadeau dat je je body en mind zojuist hebt gegeven.

Hopelijk mogen we ook jou binnenkort verwelkomen in het Power Yoga Mindfulness Center in Waalwijk voor een eerste kennismaking! Boek een proefles via deze website of stuur een e-mail naar studiomanager@poyomicenter.nl

power yoga mindfulness center lounge thee