Workshops & Yoga Specials

Op zondag 18 juli organiseert PoYoMi weer een klankschalenconcert in combinatie met een heerlijke yin yoga practice en je ontvangt bij aankomst een gezonde verse smoothie…even een ontspannen moment voor jezelf en jouw lichaam.

Klankschalenconcert en Yin yoga practice – door muziekpraktijk LevendeMuziek “Leren op een manier waar geen woorden voor nodig zijn” en yogadocente Leonie van der Linden van Power Yoga Mindfulness Center – Geef je over aan de kracht van geluid / muziek en ga uit je voortdurend “in beweging” zijnde mind. Relax door het vibrerende geluid van de klankschalen en kom hierdoor gemakkelijk in een diepe meditatieve staat. Net als geluid vibreert jouw lichaam. Het vibrerende geluid van klankschalen helpt je om de verbinding met je hart te vinden en jouw emoties te voelen. De vibraties van de klankschalen kunnen jouw fysieke, mentale en emotionele lichaam bereiken en deze transformeren en genezen. Connect en voel jouw lichaam via de klankschalen. Het geluid van de klankschalen helpt je om jouw chakra’s in balans te brengen, je mind rustig te maken, blokkades van emoties en energie op een zachte manier op te heffen en los te laten wat jouw niet meer dient. Voorafgaand aan het klankschalenconcert geeft Leonie een heerlijk, ontspannende Yin yoga practice gericht op het openen van de chakra’s zodat tijdens het klankschalenconcert de diepere lagen bereikt en in balans gebracht kunnen worden. Je zult als herboren naar huis gaan.

Wij houden ons bij het geven van yogalessen, organiseren van workshops, retreats en andere bijeenkomsten aan de RIVM richtlijnen ter voorkoming en bestrijding van het COVID-19 virus.

– Klankbad en Yin yoga practice 1: 8:15 uur ontvangst met een heerlijke, verse smoothie, Yin yoga 8:45 – 9:45 uur, klankbad 10:00 uur – 11:15 uur. Max. 10 deelnemers.
– Klankbad en Yin yoga practice 2: 10:00 uur ontvangst met een heerlijke, verse smoothie, 10:30 – 11:30 uur Yin yoga, 11:45 – 13:00 uur klankbad. Max. 10 deelnemers.

Waar: Power Yoga Mindfulness Center – Wilhelminastraat 30A, 5141 HK Waalwijk

Deelname:EURO 35,- (vooraf te voldoen). Vol = Vol.

Aanmelden:via MomoYoga (voor leden van Power Yoga Mindfulness Center) of via studiomanager@poyomicenter.nl.