SPECIALS

Poyomi bestaat deze maand alweer 8 jaar! Om dit met jou als lid te vieren hebben we een aantal mooie specials op ons rooster staan de komende weken. Zie hieronder de specials met wat meer tekst en uitleg. Je kunt je inschrijven via momo yoga. We hopen jou te mogen verwelkomen tijdens één van deze specials.

HOT YIN SPECIAL, 20 november

In de winter staan volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde twee meridianen centraal: de Nier- en Blaasmeridiaan. Het is in deze periode goed (en lekker) om aan deze twee meridianen extra aandacht te geven. Dit zorgt ervoor je helemaal in harmonie bent met dit seizoen en jezelf niet uitput, maar ook niet te Yin wordt. (ja, dat kan ook!)
De meridianen lopen over de gehele achterkant van je lichaam (Blaas) en over de binnenzijde van je benen en over je romp (Nier). Het belangrijkste gebied van je Nier-energie is het gebied waar je nieren zich ook fysiek bevinden: je onderrug. In deze sessie vind je dus houdingen voor de onderrug, de gehele rug/wervelkolom en strekkingen voor de binnenzijde van de benen.

CACAO CEREMONIE & HOT YIN YOGA & KLANKSCHAALSESSIE, 27 november

We gaan samen cacao drinken en hiermee openen we ons hart. Je kunt hierdoor nog meer tot jezelf komen en je practice verdiepen.
Het is al eeuwen oud en het werd al duizenden jaren geleden door de maya’s gebruikt voor het zetten van intentie’s en door het openen van het hart meer verbinding met elkaar te krijgen.
Speciaal omdat wij 8 jaar bestaan geef ik deze ceremonie met daaraan aansluitend een heerlijke yin sessie en met de eindontspanning een heerlijke klankschaalsessie.

HOT PILATES & SOFT STRETCH, 4 december

WORKSHOP MANIFESTEREN & HOT YIN YOGA, 12 december

Manifesteren doe je al je hele leven. Eigenlijk is het niets meer dan je gedachtes werkelijkheid laten worden en zo je eigen droomleven creëeren. Dat komt omdat je meer aantrekt van wat je voelt. Als jij ‘s ochtends al wakker wordt met de gedachte ‘ik heb het zo druk en wat ben ik moe’, dan manifesteer je dat je het nog drukker krijgt. Je gaat de dag met een heel andere energie tegemoet als je denkt ‘ik ben blij dat ik genoeg te doen heb en ik vind het werk leuk’.”

Onbewust of bewust manifesteren we dus de hele dag door. “Net als pianospelen is het een skill die je kunt oefenen, zodat je het manifesteren voor je kan laten werken om je eigen droomleven te creëeren.”
Ben jij benieuwd hoe jij je ‘droomleven kunt manifesteren’ speciaal voor onze PoYoMi klanten geeft Leonie deze workshop met aansluitend nog een mini hot yoga les.

HOT DETOX & YOGA NIDRA, 18 december

Workshop Wim Hof Methode Fundamentals met instructeur Joep
Zondag 22 januari, 11-16 uur (zondag 27 november is helaas geannuleerd)

Kosten: €109,00

Let op; Deelname is alleen geldig met onderstaande link. Werkt de link niet? Kopieer de link en plak ‘m in je browser.

https://www.wimhofmethod.com/activities/whm-fundamentals-workshop-waalwijk-joep-aan-den-boom-7/44921

De Wim Hof Methode bestaat uit 3 componenten: Ademhalingstechniek, Koude training en mindset/focus. De interactie zorgt ervoor dat men in staat is om invloed uit te oefenen op het immuunsysteem. Tijdens de WHM leer je de theorie en technieken om zelf aan de slag te gaan met je gezondheid. Dit heeft ontzettend veel gezondheidsvoordelen:
-Meer weerstand
-Meer energie
-Beter omgaan met stress
-Omgaan met angst en uitdagingen
-Verbeterde sportprestaties
-Opgewekter gevoel gedurende de dag
-Betere slaapkwaliteit
-Meer focus en creativiteit

Incl. koffie, thee, snack en het beruchte ijsbad!

Workshop Wim Hof Methode Advanced met instructeur Joep
Zondag 12 februari, 11-16 uur

Kosten: €129,00

Let op; Deelname is alleen geldig met onderstaande link. Werkt de link niet? Kopieer de link en plak ‘m in je browser.

https://www.wimhofmethod.com/activities/whm-advanced-workshop-waalwijk-joep-aan-den-boom/44920

Ooit al eens de Wim Hof Methode gedaan? Dan is deze workshop iets voor jou! Een Advanced Workshop biedt dezelfde kleinschalige intimiteit van een Fundamentals Workshop, met dezelfde persoonlijke aandacht die essentieel is bij het verkennen van de diepten van lichaam en geest. De instructeur kan de workshop ook een persoonlijk tintje geven op basis van hun specialisatie, zoals yoga, meditatie of livemuziek. Als het gaat om deze diepere verkenningen, kan het nuttig zijn om contact te maken met de energie van de instructeur.

Incl. koffie, thee, snack en het beruchte ijsbad!

Cursus “Reis door de chakra’s”

Wanneer: zondag 22 januari & 12 februari

Tijd: 10 – 14 uur

Kosten: €75,- (totaalbedrag)

Praktijk en theorie

Altijd al meer de verdieping in willen gaan op yogagebied? 

Deze cursus voert je op een speelse manier langs de 7 belangrijkste chakra’s. Je komt onder andere te weten:

  • Wat de Chakra’s precies zijn
  • Hoe het chakra systeem werkt en functioneert
  • Wat de belangrijkste eigenschappen en karakteristieken zijn van ieder chakra
  • Wat de energie van chakra’s uit balans brengt
  • Hoe je de energie van een chakra weer in balans brengt
  • Op welke manier Yoga en meditatie met de Chakra’s verbonden zijn
Boek cursus