Workshop Wim Hof Methode

Vrijdag 26 november 9-13 uur // LET OP DEZE WORKSHOP IS VERPLAATST NAAR 21 JANUARI 2022

Let op; Deelname is alleen geldig met ticket via:

www.wimhofmethod.com/activities/whm-fundamentals-workshop-waalwijk-joep-aan-den-boom/34151

De Wim Hof Methode bestaat uit 3 componenten: Ademhalingstechniek, Koude training en mindset/focus. De interactie zorgt ervoor dat men in staat is om invloed uit te oefenen op het immuunsysteem. Tijdens de WHM leer je de theorie en technieken om zelf aan de slag te gaan met je gezondheid. Dit heeft ontzettend veel gezondheidsvoordelen:
-Meer weerstand
-Meer energie
-Beter omgaan met stress
-Omgaan met angst en uitdagingen
-Verbeterde sportprestaties
-Opgewekter gevoel gedurende de dag
-Betere slaapkwaliteit
-Meer focus en creativiteit

WORKSHOP MOODBOARD & YIN MET LIVE ZANG DOOR ADINDA

Zondag 23 januari, 10-13 uur

Alles wat je aandacht geeft groeit. 

Breng je aandacht naar dat wat je wilt.

Probeer eens te bedenken waar jij echt gelukkig van wordt, waar ligt jouw behoefte, je dromen? Wat voor gevoel popt er dan bij je op?

…waarschijnlijk een blij gevoel wat je vaker zou willen ervaren!

In deze workshop gaan we aan het werk met het manifesteren van jouw droomleven. We beginnen de workshop met een visualisatiemeditatie, zodat je bij je diepste verlangens/wensen komt en deze tot in detail kunt dromen. Daarna ga je aan de slag om dit ‘op papier te zetten’ Je maakt een visionboard/moodboard met al je wensen. Wil je bijv. meer rust, bedenk dan op wat voor manier je dat zou willen. Wil je bijv. verhuizen naar een rustigere plek, wil je minder gaan werken? Maak het zo concreet mogelijk. Knip, plak, schrijf op het moodboard hoe jij je dromen/droomleven voor je ziet.

Als je dit moodboard op een plek neerzet zodat je er elke dag naar kunt kijken gaat het ‘leven.’ Je stuurt je aandacht naar die dingen op jouw moodboard en als je dit vaker herhaalt zal je vanzelf de energie van dit gevoel gaan overnemen en kom je in een fijne flow. Wellicht zul je gaan zien dat er in deze flow ook dingen gebeuren die jij hebt gevisualiseerd. Geef het wel wat tijd en verwacht geen wonderen. (Het is ook helemaal niet zweverig)*

Na 1,5 uur aan je moodboard gewerkt te hebben is het tijd voor de yin les waarin je heerlijk kunt ontspannen. In deze special hebben we live zang door Adinda. Wat een cadeautje voor jezelf he deze special?!

Kosten: €10 incl. koffie/thee en wat lekkers

*Wil je meer lezen over manifesteren an sich…lees dan ook onze blog.