“Vind de stilte in jezelf en vind jouw antwoorden in de stilte”

We hebben allemaal vragen waarop we – nog – geen antwoorden hebben gevonden. Bijna iedereen heeft fases van twijfel of onzekerheid of van het missen van een doel of missie in zijn of haar leven. Wat is jouw purpose, jouw zielsverlangen? Hoe ontdek je je ware zelf? Hoe kun je leven vanuit alignment?

Hoewel we geneigd zijn de antwoorden op deze en andere vragen buiten onszelf te zoeken, zitten alle antwoorden al in je. Je intuïtie weet wat goed voor je is. Je hart weet welke weg jij mag gaan. Alleen zitten die antwoorden soms verscholen onder wat we onszelf hebben opgelegd. Eisen die we aan onszelf stellen of verwachtingen waaraan we denken te moeten voldoen. De drukte en gejaagdheid van ons leven, waardoor we maar blijven doorrazen en niet toekomen aan het luisteren naar die stem in onszelf.

Tijdens onze Verdiepende Yoga & Plantmedicijn Retreat is er alle rust, ruimte en tijd om die innerlijke stem weer te laten spreken. Je zult ervaren wat stilte met je doet. Het zal helend en transformerend werken en je weer doen thuiskomen bij jezelf. In de stilte zullen de antwoorden tot je komen: jouw innerlijke wijsheid krijgt (weer) de kans jou de weg te wijzen.

We nemen je mee in thema’s uit het Sjamanisme, de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingsmethode die bestaat. Het Sjamanisme is een holistische manier van leven, gebaseerd op verbondenheid met alles en iedereen om je heen. Tijdens onze retreat zul je niet alleen een prachtige verbinding met de natuur om je heen ervaren, maar ook in harmonie komen met jouw eigen, ware natuur.

Bekende Sjamanistische gebruiken, zoals een Choco Bliss- en truffelceremonie, zullen jou meenemen op een helende reis voor hart en ziel. Ze dragen bij aan bewustwording en het loslaten van oude, vastzittende energie en belemmerende overtuigingen. Je zult veel scherper zien wat jouw intuïtie je wil vertellen. Door aan het begin van onze retreat een intentie te zetten, maak je een bewuste keuze in wat jij wilt manifesteren.

Als deze ‘ingrediënten’ met jou resoneren, nodigen we je van harte uit deel te nemen aan onze retreat. We beloven een helend weekend op een prachtige locatie. Met heerlijke, gezonde maaltijden. Een combinatie van yoga, meditatie, ceremonies en wandelingen. Een ontspannen sfeer waarin je mag zijn wie je bent. En bovenal: een prachtige ontdekkingsreis naar jouw bestemming en jouw ware verlangen.

Reis je met ons mee?

We verblijven in B&B JACK AND JAMES te Veen, de Bed&Breakfast van Leonie. Deze locatie heeft alle elementen in huis die je nodig hebt om weer tot jezelf te komen…Aan de Maasdijk 431A in Veen waan je jezelf in een stukje Nederland waar tijd niet bestaat.

De B&B beschikt over een aantal slaapkamers met eigen badkamer, een gedeelde keuken, en een tuin waarbij de kippen je tegemoet komen lopen. Van binnen is de sfeer licht en rustig, zodat je je kunt ontdoen van alle prikkels en tot rust kunt komen. Houtelementen zie je terug in alle ruimtes en geven je naast de rust ook het gevoel van de natuur.  In de  living vind je inspirerende boeken, die je kunt lezen onder het mom van een kopje thee. We vragen je om je eigen yogamat mee te nemen en evt. een bolster/blok als je die in je bezit hebt.

Het biedt plaats voor maximaal 6 deelnemers, dus verwacht een persoonlijke ontspannen sfeer.

Programma Verdiepende Yoga & Plantmedicijn Weekend in Stilte
17 t/m 19 mei 2024

Vrijdag 17 mei
16:00-17:00 van harte welkom
18:00 we gaan aan de slag met het zetten van onze intentie voor dit weekend/en wat zachte yin yoga
18:30-22:30 Truffel Ceremonie
23:00 Lichte maaltijd

Zaterdag 18 mei
7:30 uur je wordt gewekt met de klankschaal
8:00 Licht ontbijt
8:30 Stilte wandeling
10:00 Yoga
12:30 Light lunch
17:30 Choco Bliss Ceremonie
23:30 Light diner

Zondag 19 mei
8:00 uur je wordt gewekt met de klankschaal
8:30 uur ontbijt met havermouth & fruit
8:00 uur Stilte wandeling
10:30-12:30 uur Yoga & Meditatie
13:00 uur Lunch
13:30 Stilte wordt verbroken en ervaringen delen
15:00 uur afscheid

Prijzen:
Eénpersoonskamer: € 595,-
Gedeelde kamer: € 495,-

Boek nu

Het arrangement is inclusief:

* yogalessen en meditatie
* 2 overnachtingen
* 1x ontbijt/1x lunch/2x warme maaltijd (veganistisch)
* Bedden zijn opgemaakt er liggen handdoeken voor je klaar
* 2x Stiltewandeling
* Truffel Ceremonie, Rapé en pure cacao drinken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

Wat onze leden zeggen