B&B JACK & JAMES

Aan de Maasdijk 431A in Veen waan je jezelf in een stukje Nederland waar tijd niet bestaat.

Rust….
Water….
Hout….
Wind….
Vuur….

De wereld is druk en we zijn geneigd mee te rennen. Snel dit, nog even dat, opschieten want…. Hoe fijn zou het zijn hier even niet aan mee te doen?
Om te vertragen en te luisteren naar de stilte, zodat je kunt voelen waar jij en je lichaam behoefte aan hebben.

Geen klok die “roept” het is tijd om…je volgt gewoon het ritme van de natuur. Actief erop uit, yoga, lezen, luieren, een dutje doen als je daar zin in hebt, genieten van die heerlijke borrelplank…

Onze B&B is landelijk gelegen in alle rust en privacy, zodat jij weer op kunt laden. Alle elementen die je nodig hebt om weer tot jezelf te komen.  Je boekt onze B&B voor een/meer nachtje(s) weg of je kunt onze B&B huren als retreat locatie. Wij geven hier zelf ook yoga retreats, zie hiervoor de retreat pagina.

De hippe B&B is een nieuw gebouwd houten huis, met veel natuurlijke materialen. Er zijn 3 kamers; Jack, James en Luna. Kamer Luna en James zijn tweepersoonskamers met een eigen luxe badkamer en wc. Kamer Jack is geschikt voor  4 personen (evt. een familie); de kamer wordt gescheiden door een en suite en beschikt ook over een eigen badkamer. Daarnaast is er ook nog een vide waar twee slaapplekken zijn.

Van binnen is de sfeer licht en rustig, zodat je je kunt ontdoen van alle prikkels en tot rust kunt komen. Houtelementen zie je terug in alle ruimtes en geven je naast de rust ook het gevoel van de natuur.  In de ruime living vind je inspirerende boeken, yoga matten/benodigdheden.

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bij mooi wordt het ontbijt geserveerd in de heerlijke tuin. Alles wordt bereid met eerlijke, lokale producten en zelfs met een vers eitje van eigen kippen (deze kippen zijn gered van de slacht).  Alles draait hier om puurheid, rust en even vertragen….

Wellicht maak je overdag een uitstapje naar het vestigingsstadje Heusden. Je kunt hier ook heerlijk fietsen of je wandelt over de oude walletjes. Kleine boetiekjes en galeries zijn hier in overvloed, dus ben je een kunstliefhebber, ook dan kun je je hart op.  Weer eenmaal terug in de B&B geniet je van een kaasplankje geserveerd  met wat bubbels…Je leest een boek of je maakt een wandeling. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig om het voor jou aangenaam te maken.

Retreat

Onze B&B is ook te huur voor een eigen kleinschalig (yoga)retreat, yogaweek of yogatraining. Bij Jack & James leeft yoga! Voor een unieke en inspirerende locatie ben je hier op het juiste adres.

Materialen zoals matten, bolsters en inspirerende boeken zijn hier aanwezig. We denken graag met je mee, zodat het precies wordt zodat alles bij jou/jullie evenement past. Op het gebied van yogi voeding bieden we veel mogelijkheden. We zorgen ervoor dat de maaltijden passen bij jouw programma. Ook kunnen we met je meedenken in aanvullende programma onderdelen. En natuurlijk staan we open voor samenwerkingsvormen.

Boekingsinformatie

Je kan onze B&B boeken via www.Airbnb.nl of vraag je reservering aan via het formulier op www.jackandjames.nl