Kom tot jezelf tijdens een stiltereis

Niets is relaxter dan stilte in je hoofd. Zie dat tijdens je werk maar eens vast te houden! Het ene moment gaat de telefoon voor een afspraak, het andere moment worden werkdoelen bijgesteld en is de werkdruk hoger dan je zou willen. Nog afgezien van de privézaken die spelen, zoals je relatie, kinderen of familie. Het is goed om er af en toe even tussenuit te knijpen door een stilteweekend van Poyomi Center te boeken. Je kunt de boel de boel laten en je hoofd geheel legen tijdens de stilte retraite.

Je zult ervaren dat bij terugkomst in ‘het dagelijks leven’ alles weer een stuk gemakkelijker gaat.

power yoga mindfulness -stilteweekend

Laat het allemaal even bezinken
Rust is een vitaal deel van het leven. Je kunt niet zonder en in het ritme van het bestaan heb je korte pauzes, maar ook langere. Diepere stiltes. Totale stiltes. Het is een menselijke behoefte om af en toe volledig tot jezelf te komen en alles te laten bezinken. Vervul je deze behoefte regelmatig dan leid je een completer leven waarin je beter in staat bent je eigen pad te volgen. Je niet te laten leiden door de waan van de dag.

Stilte weekend Droste rust ontspanning

Stilteweekenden voor diepe rust
Power Yoga Mindfulness Center organiseert meerdere keren keer per jaar stilte retraites op inspirerende locaties ergens in het land. Je ervaart daarin de weldaad van diepe stilte die tot nieuwe inzichten leiden. Je krijgt een boost waarmee je je dagelijks leven met hernieuwde energie hervat.

Wat is een stiltereis?
Je verblijft tijdens een weekend of (mid)week in een zorgvuldig gekozen, sfeervolle locatie en kom je in stilte volledig tot rust. De sfeer en de omgeving ondersteunen dit buitengewoon goed. Totale rust en diepe ontspanning.

Wat kun je tijdens deze stiltedagen verwachten?
We brengen de dagen door in totale stilte. Dat klinkt vooraf misschien vreemd en lijkt wellicht niet te doen. Je zult echter al snel merken hoe fijn het is om oprechte aandacht aan jezelf te besteden en daar de ruimte voor te hebben. Ervaar onze stiltedagen: weg van verplichtingen en zonder verwachtingen.

Gun jij jezelf dit cadeau?

10 t/m 12 december 2021

Wil jij het gevoel van stilte, onthaasten en complete rust zelf ervaren? We nodigen je van harte uit op deze inspirerende reis naar innerlijke rust.

Ga mee op ons heerlijke yoga retreat weekend in Domburg. We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland). Allen rustig gelegen op een prachtige locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). De villa waarin we verblijven heeft een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer en sfeervol ingerichte kamers. Ook is er een binnenzwembad en sauna aanwezig om heerlijk te ontspannen. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Stilteweekend, Domburg

Vrijdag 10 t/m 12 december 2021

€575,- p.p. voor een 2-persoons gedeelde kamer met eigen badkamer incl. ligbad
€500,- p.p. voor een 2-persoons gedeelde kamer met eigen badkamer
€450,- p.p. voor een 2-persoons gedeelde kamer met gedeelde badkamer
€475,- p.p. voor een 2-persoons gedeelde kamer met gedeelde badkamer

Genoemde prijzen zijn per persoon. Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt.

Boek nu

Het arrangementen is inclusief:

*Stiltewandeling
* 2 overnachtingen
* 2x ontbijt/2x lunch/2x warme maaltijd (veganistisch door onze veganistische topkok )
* Bedden zijn opgemaakt er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag diverse yogalessen en meditatie. De yogalessen bestaan uit een mix van easy flow yoga en yin yoga en duren 1,5 uur
* Onbeperkt Yogi tea, koffie, (detox) water
* Massage en/of Reikibehandeling optioneel, deze is apart bij te boeken voor eigen kosten

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

*De massage en / of Reiki behandeling is voor eigen kosten

* Wanneer je het prettig vindt om extra tussendoortjes of drankjes mee te nemen dan kan dat. Ook een flesje wijn is geen probleem maar doe het op een respectvolle manier.

Wat onze leden zeggen