LEARN TO GROW met onze teacher training.

Denk je erover om, na de lessen die je misschien al langere tijd volgt, zelf les te geven? Of voel je behoefte om jezelf zowel lichamelijk als spiritueel te ontwikkelen met alles dat yoga te bieden heeft?

PoYoMi Center heeft een eigen yoga-opleiding ontwikkeld waarin we alle levenswijsheden van de yogafilosofie met je delen: 200 UURS YOGA-OPLEIDING – The Awakening Yoga Soul Teacher Training

We nemen je mee in diverse yogavormen en laten je intensief kennismaken met de voordelen van iedere stijl. Je leert waar je tijdens je lessen op moet letten: houdingen, flow, energie, adem, …. Hoe je een les opbouwt en hoe je verschillende stijlen eventueel met elkaar kunt combineren.

Na deze bijzondere opleiding, met maar liefst 200 uur training en scholing, kun je op een verantwoorde en authentieke manier een professionele les geven: een les die in balans is én die lichaam en geest in balans brengt. Maar je ontdekt ook wat yoga voor jouw betekent. Waarom je yoga beoefent yoga, wanneer je een “echte” yogi bent en waarom deze levensstijl je zoveel brengt. Tijdens de opleiding kom je er achter welke yogastijl(en) het beste bij jou past/passen en waar jij je het prettigst bij voelt.

Natuurlijk leer je alles over de yoga filosofie en het achtvoudige pad van yoga met o.a. de yama’s en niyama’s die je als basis en inzicht in je dagelijkse leven kunt gebruiken.

De PoYoMi yoga-opleiding richt zich op de volgende yogastijlen:

  • KUNDALINI
  • (EASY) VINYASA (POWER) FLOW
  • WITH A TOUCH OF YIN

Drie verschillende vormen van yoga, waarbij je een heel compleet beeld krijgt van de mogelijkheden, de voordelen en de specifieke yoga stijlen.

Of je de opgedane kennis en training nu professioneel gaat inzetten of voor jezelf houdt, je zult ervaren dat deze opleiding je enorm veel gaat brengen. Persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, een lichamelijke boost, mentale rust. Alle ingrediënten zijn aanwezig om jou (weer) dichtbij jezelf te laten komen en te laten ervaren wat dat met je doet. Ga je de uitdaging met ons aan?

PoYoMi nodigt je van harte uit om deze reis samen met ons te gaan maken. We delen onze kennis, ervaring en passie graag met je!

Voor meer informatie over: de inhoud van de PoYoMi yoga opleiding, de opbouw van de opleiding, de 3 yogastijlen die tijdens deze opleiding gedoceerd worden, begeleiding, contacturen, (zelf)studiebelasting, cursusdata, les/studiemateriaal, kosten, … mail naar info@poyomicenter.nl.