Mijn naam is Widi en ik ben geboren in Tejakula, een dorp in het Noorden van Bali waar de tradities nog altijd hoog staan aangeschreven en welke worden overgedragen van generatie op generatie. De belangrijke rol van de natuur en haar geneeskrachtige werking spelen in Bali nog steeds een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Op zeer jonge leeftijd heb ik al geleerd, hoe ik door massages (met etherische olie) kan “genezen”.

​Ik heb in Bali diverse opleidingen gevolgd om de Balinese massagetechnieken te perfectioneren. Ik heb in Bali tevens de uit India afkomstige Ayurveda massagetechniek geleerd.

Ik heb mijn praktijk in 2006 in het centrum van Kaatsheuvel gevestigd en ik bied in mijn praktijk “Bali Ayu”, wat schoonheid van Bali betekent, diverse massages aan. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd pedicure en heb ik het aanbod uitgebreid met verschillende voetbehandelingen.

Voor wie ooit in Bali is geweest en de traditionele schoonheid en kracht van het eiland heeft mogen leren kennen is het “thuiskomen” bij Bali Ayu. Voor een traditionele, weldadige en krachtige massage bent u bij mij aan het juiste adres.
Ondanks dat u in mijn behandelingen mijn aangeboren kwaliteit in masseren zult herkennen en kunt genieten van de energie en toewijding in mijn vak, blijf ik opleidingen volgen om nieuwe technieken bij te leren.

 Je kunt bij haar de optie om een voetreflex,- bindweefsel,- hoofd/nek/schouder,- of rugmassage te boeken. Widi gaat vaak met ons mee op retreat waar ze ook bovenstaande massages aanbiedt.