The soul journey retreat

17-20 juni 2021

Alles wat we nodig hebben zit al in ons, maar soms kunnen we daar even niet bijkomen of zoeken we het buiten onszelf. In spullen, activiteiten en andere mensen. Er zijn ook zoveel prikkels gedurende de dag die je af kunnen leiden van jezelf. We leven in een wereld vol afleiding waar we altijd maar AAN staan. Stukje bij beetje wordt je meer geleefd door de hectiek van alle dag in plaats van dat je leeft vanuit jouw eigen leven. Maar weet je nog wel wat je wilt in je eigen leven? Of is dit steeds meer naar de achtergrond verschoven en kun je er niet meer bijkomen? Kun je nog contact maken met jezelf en de verbinding aangaan?

Ga jij met PoYoMicenter mee op reis naar jouw licht van de ziel? Weer ontdekken waar jij voor staat? Tijdens ‘Journey of the Soul’ maken we een reis naar onze ziel, de essentie van wie we werkelijk zijn; waar ligt jouw kracht, waar liggen jouw talenten?

I am the Light of my soul
I am beautiful
I am bountiful
I am bliss
I am, I am

Sirgun Kaur

Geluk, vrijheid en verbinding zitten in jezelf. Hier en nu. Je weg terugvinden naar je innerlijke zelf is de beste investering die je kunt doen. Je hoeft niet meer op zoek naar wat anders of beters want je wordt volmaakt tevreden met wat er is. Want is het je wel eens opgevallen dat we altijd juist willen wat er niet is en over het hoofd zien wat we allemaal wel hebben?Het geluk buiten jezelf zoeken zorgt altijd voor ontevredenheid en frustraties.

Ontdek wie je diep van binnen bent, wat je waardeert, waar je heen wilt, welke veranderingen je moet eren, welke dromen je moet afstoffen. De antwoorden hierop kun je alleen in jezelf vinden. Wij als PoYoMi team gaan je hierbij helpen, zodat je ziel, je wijsheid en leiding geeft, zodat je weet hoe je de juiste keuzes moet maken in je leven en je als jezelf in deze fysieke wereld kunt leven.

Verbind weer met je kern/ziel door middel van dit retreat. Het woord yoga betekent verbinding; verbinding van lichaam en geest, verbinding van mens met zichzelf, verbinding van mensen met elkaar, verbinding van mens met het leven. Je kunt het ook zien als alle lagen afpellen om weer tot jouw kern te komen. Naast yoga bestaat dit weekend ook uit meditaties, gezond eten, tijd voor jezelf en een aantal bijzondere specials zoals een cacao ceremonie, Ayurveda workshop en mantra’s.

PoYoMi kijkt uit naar jouw komst.

yoga retreat The Soul Journey Power Yoga Mindfulness Center

The Soul Journey in Transitium ZeeVELD, Castricum 17 -20 juni 2021

Donderdag 17 – zondag 20 juni 2021

€480,- p.p. voor een 2-persoonskamer met eigen sanitair.

€435,- p.p. voor een 2-persoonskamer met gedeeld sanitair.

€585,- p.p. voor een (1-persoons)kamer met eigen sanitair.

€540,- p.p. voor een (1-persoons)kamer gedeeld sanitair.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Het aantal kamers met eigen sanitair is beperkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Boek nu

Het arrangement is inclusief:

 • 1 stiltewandeling
 • 3 overnachtingen
 • Smoothie als ontbijt, 3 keer uitgebreide brunch en 3 keer diner (vegan)
 • 3 yogalessen per dag (diverse yogavormen en combinaties daarvan zoals yin/yang yoga, yin yoga, (easy) vinyasa flow yoga. Soms met een “touch of” Kundalini yoga. Gegeven door ervaren yogadocenten en geschikt voor alle niveau’s)
 • Onbeperkt thee, koffie bij gedurende de dag
 • Voldoende “me-time” om heerlijk de natuur in te gaan, een boek te lezen of om gewoon te zijn.
 • Gebruik van de heerlijke sauna in de tuin
 • Een aantal bijzondere specials zoals; cacao cereomonie, mantra’s zingen en een Ayurveda workshop.

* Wanneer je het prettig vindt om extra tussendoortjes of drankjes mee te nemen dan kan dat. Ook een flesje wijn is geen probleem maar doe het op een respectvolle manier.

Exclusief:

 • Vervoer naar de retreat locatie
 • Verzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Eigen aankopen en extra consumpties
 • Coachgesprek €75,- (1.5 uur Leonie is kundalini coach- en mindfulness trainer vanuit een andere hoek dan de reguliere zorg kijkt Leonie mee hoe het met je gaat. Zij kan je in dit gesprek handvatten geven hoe om te gaan met wat er is gebeurd en hoe je naar de toekomst kunt kijken). Het is altijd mogelijk na een retreat een extra sessie in zetten via zoom mocht dit nodig zijn.
 • Massages (PoYoMiCenter werkt altijd samen met vaste masseuses. Zij zijn bekend met onze retreats. Per retreat is er altijd 1 masseuse die met ons mee gaat en zij staat klaar om jullie tegen een fijne prijs een massage te bieden. Laat je verwennen en geef je volledig over om dit te ontvangen voor jezelf)

Is een weekend niet lang genoeg?
Wanneer een weekend yoga en in Nederland blijven jou net niet geeft wat je nodig hebt of je wilt eens wat anders proberen ga dan met ons mee op één van onze langere en verre reizen:

Yoga week Ibiza Awaken your authentic power: 26 september t/m 3 oktober 2021