Wil jij jezelf (opnieuw) ontdekken?

25 – 27 juni 2021

Ga mee op ons heerlijke yoga retreat weekend in Domburg. We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland), waar we het mooie, nieuwe farmhouse en prachtige glampingtenten tot onze beschikking hebben. Allen rustig gelegen op een prachtige locatie op nog geen 500 meter van het strand (www.yogabee.nl). Het farmhuis heeft een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer en sfeervol ingerichte kamers. Tegenover het farmhouse staat een splinternieuwe, ruime yogastudio met openslaande deuren die weids uitzicht biedt op de omliggende groene velden. Ook is er een heerlijke tuin met terras en picknicktafels. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

Wat je tijdens deze retreat kunt verwachten is een ontspannende mix van yoga, meditatie, healthy vegan food én… een ontdekkingsreis naar jezelf. Door de hectiek van alledag zijn we onszelf soms een beetje kwijtgeraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her)ontdekken en ‘ik’ terug te vinden? Om weer dicht bij jezelf en je gevoel te komen na een yoga retraite. Weer te voelen waar het echt om gaat!

Door gevarieerde yogalessen waar ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness ook onderdeel van uitmaken, werk je aan je lichamelijke en geestelijke balans. De yogalessen bestaan vooral uit (een combinatie van) yin, easy vinyasa (flow) en yin/yang yoga soms met een touch of Kundalini. Je zult dankbaar zijn voor dit mooie cadeau aan jezelf en met hernieuwde energie en nieuwe inzichten het weekend afsluiten. We kijken ernaar uit dit heerlijke weekend met jou te mogen beleven.

Yoga weekend ‘Samen de verdieping in van yoga’

Vrijdag 25 t/m 27 juni 2021

€500 p.p. voor een gedeelde 2-persoonskamer met eigen sanitair
€450 p.p. voor een gedeelde 2-persoonskamer met gedeeld sanitair
€325 p.p. voor een met 3 personen gedeelde glampingtent met eigen sanitair UITVERKOCHT

Genoemde prijzen zijn per persoon. Wil je met zijn drieën komen en toch op 1 kamer verblijven? Dat kan in enkele gevallen! Informeer naar de mogelijkheden.
Let op: éénpersoonskamers zijn er niet op deze locatie. Het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt.

Boek nu

Het arrangement is Inclusief:
* 2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed) of in een glampingtent
* 2x ontbijt/2x lunch/2x diner (vegetarisch)
* De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar
* Iedere dag 3 yogalessen (yin yoga/easy vinyasa yoga/Ashtanga yoga). Ervaring niet vereist.
* Meditatie momenten
* 1x sound bath
* Onbeperkt thee, koffie bij het ontbijt
* Tussendoortjes in de middag bij de thee
* Massage is optioneel, deze is apart bij te boeken

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

Is een weekend niet lang genoeg?
Wanneer een weekend yoga en in Nederland blijven jou net niet geeft wat je nodig hebt of je wilt eens wat anders proberen ga dan met ons mee op één van onze langere en verre reizen:

Yoga week Ibiza Awaken your authentic power: 26 september t/m 3 oktober 2021