Vind jouw authentieke zelf terug op IBIZA

Ibiza staat natuurlijk bekend als het trendy eiland van zon, strand, feesten en clubs. Maar het heeft zo veel meer te bieden: Ibiza staat ook voor rust en ontspanning. Voor betoverende baaitjes en prachtige natuur. Voor een heerlijk klimaat en een gemoedelijke sfeer. En juist dát willen we graag met je delen.

We hebben dit paradijselijke eiland gekozen voor een heerlijke yoga retreat en … you are invited! PoYoMi organiseert een geweldige retreat waar jouw body and mind helemaal tot rust zullen komen. We nemen je mee in een flow van inspannende en ontspannende yoga sessies. We zorgen voor heerlijke, gezonde en voedzame maaltijden. Er is tijd voor mindfulness en massages, voor wandelingen en meditaties, voor persoonlijke aandacht en tijd voor jezelf. Je zult je verbazen over de schitterende zonsondergangen en genieten van de prachtige locatie die we voor je hebben uitgezocht. En dit alles met de ontspannen vibe die zo bij Ibiza hoort. Klinkt goed, toch?

Yoga retreat IBIZA – Awaken your authentic power

26 september t/m 3 oktober 2021

Vind de verbinding weer met de basis van jouw authentieke zelf. Laat jezelf op deze magische plek op Ibiza wegvoeren van wie anderen vinden dat je zou moeten zijn of dat wat de huidige maatschappij wenselijk vindt. Vind de verbinding weer met het diepste deel van jouw zijn. Dat deel dat weet wie jij echt bent en hoe jij wilt leven. Leer de echte jij kennen. Als je door de mensen om je heen, door ongezonde relaties, door “energieslurpers”, door verwachtingen en geldende regels, door de fake wereld op social media en door de voortdurende prikkels om je heen van jezelf af bent komen te staan en jouw authentieke zelf geblokkeerd is geraakt verlies je focus en energie en kun je een gevoel van verloren zijn en onbalans ervaren. Een gebalanceerd leven, vrije mind & soul en gezonde relaties kunnen alleen bestaan wanneer jij je authentieke zelf bent. Vind jezelf samen met ons op Ibiza weer terug en herconnent met jouw authentieke zelf!

Ga met Power Yoga Mindfulness Center naar Ibiza! We verblijven in het prachtige Ibiza Paradise aan de rustige noordkant van het magische eiland Ibiza. In de buurt vindt je de rustige stranden Portinatx en Cala d’en Serra. Dit heerlijke retreatcomplex bestaat uit een prachtige villa met een huiselijke maar ook luxe sfeer. De inrichting heeft die typische Ibiza stijl. De yogalessen vinden plaatst op het grote overdekte yoga deck, bij het zwembad en op het strand. Meditaties, stilte momenten en ademhalingssessies kunnen ook plaatsvinden in de originele Marokkaanse tent.

For me, myself & I

Geniet op Ibiza van een heerlijke yogaweek. Wandel vanuit jouw kamer naar het zwembad en geniet van de rust en ligging midden in de natuur. Lees een boek op de veranda, voer een goed gesprek op het dakterras of ben gewoon stil in de rust en warmte van de groep. Neem tijdens dit yoga retreat tijd voor bezinning, verdieping, rust en liefde. Dit retreat is helemaal voor jou. Om de verbinding met jouw authentieke zelf weer terug te vinden.

Na ontvangst in Ibiza Paradise mag je eerst even “landen” en genieten van de magische sfeer, het uitzicht, de warmte van het team en het gevoel van ruimte en vrijheid (ja, je bent hier helemaal voor jezelf). Daarna starten we met een hartsessie; een heerlijke “check-in” ontmoetings- en kennismakingsles met yoga en meditatie. Laat daarna het retreat de komende dagen gewoon over je heen komen. Dit yoga retreat is ook een minivakantie met voldoende rust en “tijd voor je zelf” momenten. Iedere dag krijg je daarom de mogelijkheid om op jouw eigen tijd en tempo op te staan. Wil je voor dag en dauw jouw eigen practice doen, wil je uitslapen of een wandeling over het eiland maken? Dat kan! Elke ochtend is er wel een vroege mini ochtendles waar je deel aan kunt nemen. Daarna is er dagelijks een gezamenlijk ontbijt. Verdeeld over de dag zijn er dagelijks yoga- en meditatie lessen. Tussen de lessen door is er voldoende eigen tijd voor een strandwandeling, verkenning van het eiland, bezoek aan Ibiza stad, een siësta of voor welke eigen tijdsbesteding je dan ook kiest. Tijdens het retreat wordt er 3x een heerlijk vegan based diner geserveerd waardoor je op de overige avonden ook de mogelijkheid hebt om, naar eigen keuze, in een van de bijzondere restaurantjes die Ibiza rijk is te dineren. Naast de yogalessen (yang yoga, vinyasa flow, easy power yoga en yin yoga soms met een touch of Kundalini yoga), meditaties en ademhalingssessies krijg je ook nog een hele mooie special. Wat de special precies inhoudt, verklappen we nu nog niet maar het wordt echt heel bijzonder. Wanneer je ook nog wilt genieten van heerlijke massages of behoefte hebt aan (een) coachingsgesprek(kken) dan kun je die afzonderlijk bijboeken om daarmee jouw retreat nog completer te maken. Of boek eens een reiki behandeling om je nog meer te verbinden met jezelf.

Yoga en Reiki is een prachtige combinatie van twee energierijke vormen van zelfhulp. Daar waar Yoga veel verschillende vormen heeft waartussen je zelf kan kiezen wat op dat moment bij je past, past Reiki bij alle vormen van yoga. Het is ook niet voor niks dat we bij onze retreat Reiki behandelingen aanbieden. De combinatie van je yoga practice en de Reiki energie zorgt er voor dat de verbinding met jezelf versterkt wordt. Het beoefenen van yoga en het ontvangen van Reiki-energie is een gouden combinatie voor lichaam en geest. Boek daarom gerust een behandeling tijdens dit retreat.

Awaken your authentic power yoga retreat IBIZA

26 september – 3 oktober 2021

De prijzen zijn afhankelijk van het type kamer en de kamerbezetting. In overleg is ook een korter verblijf van minimaal 5 nachten mogelijk. Mail naar info@poyomicenter.nl voor meer informatie hierover.

Slaapkamer 2 – EURO 1280,- p.p.

Zeer grote kamer met 2 tweepersoonsbedden voor 4 personen (of voor 2 personen maar dan met aangepaste prijs). Kamer en-suite, eigen badkamer, airco.

Slaapkamer 3 – EURO 1580,- bij eenpersoonsbezetting. EURO 1080,- p.p. bij tweepersoonsbezetting. VOL

1 klein tweepersoonsbed van 1.60 mtr breed, eigen badkamer en-suite, groot balkon, airco.

Slaapkamer 4 – EURO 1280,- p.p.

2 x eenpersoonsbed, gedeelde badkamer, groot balkon, airco.

Slaapkamer 5 – EURO 1280,- p.p. VOL

2 x eenpersoonsbed, gedeelde badkamer, groot balkon, airco.

Slaapkamer 6 – EURO 1580,- bij eenpersoonsbezetting. EURO 1080,- p.p. bij tweepersoonsbezetting.

1 tweepersoonsbed van 1.60 mtr breed, eigen badkamer en-suite, groot balkon, airco. VOL

Slaapkamer 7 – EURO 1080,- p.p.

2 x eenpersoonsbed, eenvoudige inrichting, gedeelde badkamer, airco. Note: er is nog 1 plek beschikbaar op deze kamer.

Slaapkamer 8 – EURO 1280,- bij eenpersoonsbezetting en EURO 1280,- bij tweepersoonsbezetting. VOL

1 x twijfelaar / klein tweepersoonsbed (1.40 mtr breed), gedeelde badkamer, airco.

Boek nu

Het Awaken your authentic power yoga retreat op IBIZA bestaat uit:

 • Dagelijks diverse yogalessen, meditatie en / of ademhalingssessies.
 • 1x een zeer bijzondere special.
 • Dagelijks een heerlijk ontbijt en lunch inclusief koffie/thee/water/(plantaardige) melk.
 • 3x per week een vegan based diner inclusief water en wijn.
 • Healthy snacks, water en kruidenthee gedurende de dag.
 • Verblijf in het prachtige Paradise Ibiza, een heerlijke villa. Ruim opgezet met een luxe en huiselijke sfeer, rustig gelegen midden in de natuur.
 • Onbeperkt gebruikt van het heerlijke, grote zwembad met gazon, terrassen en ligstoelen.
 • Airco op de kamer.
 • Veel kamers met eigen sanitair of beperkt gedeeld sanitair.

Niet inbegrepen:

 • Coach gesprek (Leonie is kundalini coach- en mindfulness trainer en kan daarom vanuit een andere hoek dan de reguliere zorg kijken  hoe het met je gaat. Ze gaat graag met je in gesprek als jij daar behoefte aan hebt)
 • Massage. Ilze onze eigen masseuse gaat mee op dit retreat. Zij is gespecialiseerd in diverse massages (ayurvedische massage, magnesium massage, ontspanningsmassage)
 • Reiki behandeling
 • 4 x diner
 • Overige, aanvullende consumpties.
 • Vlucht heen / terug.
 • Vervoer van en naar de luchthaven.
 • Vervoer op Ibiza voor uitstapjes op eigen initiatief buiten het retreat programma om.
 • Kosten van uitstapjes en bezigheden buiten het retreat programma om.
 • Annulerings- en reisverzekering.