Find your TRUE inner self

Heb je het gevoel al een tijdje “naast jezelf” te leven? Snak je er naar om (eindelijk) jezelf te kunnen zijn? Om vanuit jouw authenticiteit te leven? Om de dingen te doen die bij jou passen; waar je in gelooft en waar je goed in bent? Om vrede te hebben met jezelf en jouw omgeving, zonder je door die omgeving te laten beïnvloeden? Om (eindelijk) keuzes te (durven) maken, doelen te stellen en dingen te bereiken? Of heb je te maken met burn-out of bore-out klachten? Ga dan met ons mee naar Domburg; Find your TRUE inner self retreat van 7-9 oktober 2022. Onder professionele begeleiding geniet je daar van een heel weekend vol me-time. We gaan op ‘reis’ naar verbinding en verdieping met jezelf! Jij staat in dit weekend centraal. Door de yogalessen, workshops en stiltedag kom je weer aan bij het gevoel van rust en ruimte waardoor je ook naar jouw authentieke zelf kan keren. Terug naar jouw roots. Ook leer je los te laten, want vaak houden we vast aan het oude, omdat het een veilig gevoel geeft. Maar wie anders door het leven wilt gaan zal ook inzien dat je oude gewoontes los mag laten. Je maakt ruimte voor nieuwe inzichten en doelen.

 Een retreat is  ‘a change of scenery’, even weg uit je dagelijkse leven, of je nu een pauze nodig hebt van het werk of de kinderen, of herstellende bent van een relatiebreuk of een persoonlijk verlies. Soms is het gewoonweg nodig om jezelf ‘terug te trekken’ en stil te staan bij jezelf. Je weg (terug)vinden naar je ware essentie; Wie ben je nu echt? Waar liggen je hartsverlangens? Doe je misschien dingen uit een goede gewoonte of omdat je denkt dat het zo hoort? Herontdek jezelf en ga het leven leven waar je blij van wordt! Of je nu vecht tegen stress of zelftwijfel hebt over je levenspad, door jezelf los te maken van je huidige situatie, biedt een retreat je de mogelijkheid om je kijk te veranderen en een transformerende reset te maken. Je hervindt je innerlijke kern, je kracht en levenslust.

We verblijven in het Yogabee Retreat Centre in Domburg (Zeeland)  gelegen op een prachtige locatie op nog geen 500 meter van het strand. De villa waarin we verblijven heeft een grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer en sfeervol ingerichte kamers. Daarnaast mag je gratis gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Met mooi weer kunnen de yogalessen ook plaatsvinden in de heerlijke tuin. Al met al een rustgevende omgeving waar je je snel thuis zult voelen.

  • yoga weekend Yoga Bee yoga retreat

Team van dit retreat:

V.l.n.r.: Sunita (begeleider ceremonies), Frank (vegan kok), Leonie (organisator en yogadocent), Widi (masseuse)

Find your TRUE inner self retreat

Vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober 2022

Prijzen

  • Luxe gedeelde kamer met eigen badkamer en eigen bad op pootjes €575,- pp
  • Gedeelde kamer met eigen badkamer begaande grond €550,- pp
  • Gedeelde kamer met gedeelde badkamer (grote ruime kamer) €500,- pp
  • Gedeelde kamer met gedeelde badkamer (kleinere kamer) €475,- pp
Boek nu

Het arrangementen is inclusief:

* Iedere dag diverse yogalessen en meditatie
* 2 overnachtingen
* 2x ontbijt/2x lunch/2x warme maaltijd (veganistisch door onze veganistische topkok )
* Stiltedag op zaterdag

* Bedden zijn opgemaakt er liggen handdoeken voor je klaar
* 2x Stiltewandeling

* Gebruik van sauna en binnenzwembad
* 1 bijzondere special

Exclusief:
* Vervoer
* Reisverzekering
* Annuleringsverzekering

*De massage en / of Reiki behandeling is voor eigen kosten. Deze kun je los bijboeken op de locatie.

Wat onze leden zeggen