Frank Aarnoudse

Mijn naam is Frank Aarnoudse en ik ga vaak mee op retreat om de deelnemers te voorzien van vega(n) maaltijden.

In het dagelijks leven ben ik hoofd voeding van MenuSurplus vanaf december 2018. Daarvoor heb ik verschillende functies gehad in en rondom de keuken. Koken is mij dus niet onbekend. Dat is echt mijn passie.

Ik ben verantwoordelijk voor de hele bedrijfsvoering van MenuSurplus. Financiën, personeel en inkoop. Maar ook mede ontwikkelen en onderzoek. Wat is onze visie en wat gebeurt er in de markt? De ouderenzorg is, ook qua voeding, sterk in ontwikkeling. Dat probeer ik bij te houden en zit daarnaast in externe werkgroepen om veel informatie uit te wisselen. De komende tien jaar zal zich een sterke ontwikkeling voordoen.

Ongeveer om de 2 maanden ga ik mee op retreat met Poyomi en daarnaast organiseer ik twee of drie keer per jaar een vega-pop-up. Dat wil zeggen, ik kook op een locatie, maakt niet uit waar, zo’n vier tot vijf gangen, waar mensen op in kunnen schrijven. Ik stap gewoon ergens naar binnen en leg mijn plan voor. De ene keer vinden ze het leuk en de andere keer hebben ze er niks mee. Dat doe ik nu zo’n drie jaar.