Ilze van der Steen

Mijn naam is Ilze en ben eigenaar van massagepraktijk Valiteit in Waalwijk.

Na een lange carrière in de financiële dienstverlening, waarbij de klant erg op afstand stond, heb ik een aantal jaren geleden besloten het roer om te gooien. Belangrijkste reden was dat ik niet gelukkig werd van commerciële targets en onpersoonlijke contacten, maar tot het besef kwam dat ik gelukkig word van persoonlijke impact op ‘echte’ mensen. Het maken van een impact, het – op welke wijze dan ook – zien groeien van mensen en bijdragen aan welzijn en het opbouwen van een relatie geeft mij de energie die ik zoek. En hopelijk ook de energie die ik anderen geef.

Valiteit biedt massage aan zoals dat hoort, volledig afgestemd op jou.  Met een lage drempel en een fijne sfeer. Als rustpunt in jouw drukke leven. Ik doe dat met aandacht, luisterend naar jouw lijf.

Graag bied ik je een plek om helemaal tot rust te komen. Ga bijvoorbeeld voor de ontspanningsmassage  voor volledige ontspanning van lichaam en geest maar zeker ook geschikt als je last hebt van klachten zoals rugklachten. Heb je last van vastzittende spieren dan is een Hot Stone massage  een goede keuze voor jou. Ben jij op zoek naar complete ontspanning en balans in jouw lijf dan raad ik je aan om een Ayurvedische massage te boeken.

Of het nu gaat om een ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage,  verhogen van weerstand of het bevorderen van je vitaliteit door bijvoorbeeld het wegnemen van lichamelijke stress- of (pijn)klachten zoals rugklachten, Valiteit biedt verschillende vormen van massage afgestemd op je persoonlijke behoeften. Een volledig overzicht van de massagevormen vind je in het massagemenu.

Voel je welkom bij Valiteit in Waalwijk.

www.valiteit.nl